Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Lip Cheat - Beauty Review

Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury Lip Cheat

Pillow Talk

Rp. 286

4.6

5
1
1
0
0

7 users

Reviewed this

58% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

Chocobo_Racing

30 - 34

Oily, Medium Light, Cool

01 Oct 2020

Chocobo_Racing recommends this product!

Biasa aja,tahan lama sih iya tapi dipakenya gak smooth en lumayan boros keknya harus sering diraut, mana mahal banget harganya, repurchase? Masih mikir mikir lagi sih karena dia emang menang long lasting

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

aisyahadiani

25 - 29

Oily, Light, Warm

05 Apr 2020

aisyahadiani recommends this product!

Ini lip liner terbaikkk ngga ngerti lagi 😍 dipakenya nyaman plus texture nya creamy parah, tp eitss.. emang banyak sih lip liner creamy murah (kayak colourpop / milani) tapi ga ada yg tahan lama kaya ini cuy! Ini serius dia itu kalo uda diapply ke bibir, kalo ga kamu gosrek parah / pakein oil dia kaga akan ilang 7hari 7 malem (lebay sih, majas hiperbola dikit lah ya 😆). Dia beneran stay selama ituu, dipake makan jg masih stay (kecuali makanan yg super berminyak parah, itupun masih nyisa di pinggiran). Belum lagi ini warnanya tjakep sekali (no wonder why this is people’s HG), makannya ampe dibikin line pillow talk krn warna ini seterkenal ituh 😍 next naksir blushnya!

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0

Aster_Ahmad

19 - 24

Combination, Medium Light, Warm

03 Dec 2019

Aster_Ahmad recommends this product!

Lip liner pertama aku, karna emang aku ga suka ribet aja jadi ga pernah beli, beli ini sekalian sm lipsticknya yg pillow talk karna dijual paketan christmas gitu, lucu banget. warnanya sih cakep bisa di combine sm warna lain sih menurut aku, im gonna say it worth the price lah. kalo kualitasnya abal2 ga mungkin bgt

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

ervinab

40 - 44

Combination, Medium Light, Neutral

19 Nov 2019

bagus lahhh yaaa sesuai ama reputasinya sih , Lipliner yang universal warnanya dan tahan lama di bibir, paling pas dipake bareng lipstik pillow talk. Aku kasih bintang 4 hanya karena harganya yg mahal banget.

0

raafila

19 - 24

Dry, Light, Warm

18 Sep 2019

raafila recommends this product!

liat ini awalnya karena keracunan salah satu youtuber dari luar yang suka banget sama produk ini,pas aku coba emang bagus banget,dan akhir akhir ini selalu kupake jadi daily routine,bagus banget intinya dan rekomen ke semuanya!! dicoba yah

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Official Brand Store

0

davaniele

25 - 29

Combination, Light, Neutral

10 Jul 2019

It was three months ago that I purchased two Charlotte Tilbury's Lip Cheat lip liners. Having swatched and decided to purchase two Matte Revolution lipsticks in the shade Pillow Talk, made tempted to swatch the lip liner in the same shade. I liked the shade, the way it framed my lips, and the pigmentation of it at that moment. Therefore, I came to a decision to purchase two Lip Cheat lip liners in the shade Pillow Talk. I purchased them at a department store in London. They cost me £32 (£16 each). I have always worn it with the Matte Revolution Lipstick to hopefully make my lips more flattering. It is long-wearing and non-transferred, too. It's a very nice lip liner. The first one emptied six weeks ago, a week before the Matte Revolution Lipstick emptied. It emptied after I had been regularly applying it for six weeks, right after purchasing. I'm on my second Lip Cheat Pillow Talk at the moment. I have considered repurchasing when it empties.

0

msallets

30 - 34

Combination, Light, Warm

30 Jun 2019

This is best of the best lip liner ever made! It’s so moisturizing and gives you the plumper and oversized lips, sexy with your natural lip color at the same time. Hit the pillow talk lipsticks over this lip liner and here you go, the best and sexiest daily look along the day! 10 out of 10. Wishing they open the flagship store here in Jakarta, Indonesia

0

SIMILAR PRODUCTS