Juicy Couture HOLLYWOOD ROYAL EDT - Beauty Review

Juicy Couture

HOLLYWOOD ROYAL EDT

Rp. 518.389.76

4.5

2
2
0
0
0

4 users

Reviewed this

50% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

lavenda

25 - 29

Oily, Medium, Warm

28 May 2021

lavenda recommends this product!

Scent nya antara fruity, floral dan creamy apalah campur2 tapi enak banget wanginya..fruity and warm at the same time! Uniq banget baunya dan ga pasaran tapi agak maskulin a bit deh. Botolnya gede, 75 ml dan awet sampe setahun pdhal pakenya udah kaya body mist, aq tu boros banget sama parfum! Hahaha.. Wanginya lumayan tahan lama smpe brp jam tapi ya ga sampe diatas 5 jam.. apalagi dluar ruangan, ya ga kaya parfum yg harganya diatas ini sih..

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : SOGO

2

margarettaliang

25 - 29

Combination, Light, Neutral

18 May 2021

margarettaliang recommends this product!

Ini juga yah parfum andalan ku kalau lagi pergi santai , wanginya juga tahan lama dan ga menyengat , malah aku pake untuk berolahraga lagi juga ga membuat wanginya berubah. Pokoknya best yah kalian harus cobain parfum ini 👍🏻 Recommended ! ❤️❤️❤️

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Douglas

0

atasinaga

30 - 34

Oily, Medium, Neutral

08 Oct 2017

It smells very much like pear when I first spray it, and eventually dies down to a very sweet marshmallow smell. Definitely a creamy kind of scent, and most of the floral notes are unnoticable on me. As with all the Viva La Juicy perfumes I find it lasts a long time on me. It's a nice scent, but for me it was nothing super special.

0

daisuki99

25 - 29

Combination, Light, Cool

23 Jun 2016

Ini kebetulan gue dapet vial parfumnya, pas nyoba suka banget soalnya wangi fresh buah buahan. Pas baca di informasinya taunya emang beraroma apple dan pear .. hehe. Kebetulan ga terlalu suka yang wangi bunga - bungaan. Aromanya sweety dan feminin gitu deh :)

0