Hermes Un Jardin sur la Lagune White Floral - Review Female Daily

Hermes

Un Jardin sur la Lagune

White Floral

Rp. 1.600.000

4.5

1
1
0
0
0

2 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

shaacca

Combination, Light, Neutral, 19 - 24

06 Oct 2020

shaacca recommends this product!

It’s a must have item for a woody lover like me. Opening scent nya for me it’s salty and fresh, dengan hint magnolia flower yang lembut tanpa ada kesan sweet/musky and it’s unisex. Somehow wangi dari magnolia nya itu reminds me of Gucci Flora (tapi ga semanis Gucci) Salty and aromatic scents kinda reminds me of Wood Sage & Sea Salt Jo Malone. Setelah beberapa jam a hint of woody nya baru keluar di kulitku and mixed very well dengan si salty notes bener bener cinta banget. At the end of the day wangi nya itu kaya kissing your boyfriend’s neck grounded and salty🤪 let’s say wangi akhirnya itu masculine tapi suits really well untuk perempuan. I’ve been using this every single day + it’s really affordable for the brand itself dan long lasting dikulitku

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0

erintadeprina

Combination, Medium Light, Warm, 25 - 29

30 Mar 2020

erintadeprina recommends this product!

Emang untuk hermes kebilang mursidah dengan ketahanan wangi nya. suka karna bau nya tu kayak musky tp ada floral nya, dan kayak ada rempah2 nya. botol nya juga enak kalo dibawa bawa ditas. beli ini karna pernah coba yang ijo, itu juga enak

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : SOGO

0

SIMILAR PRODUCTS