Bath and Body Works Paris Amour Eau de Toilette - Beauty Review

Bath and Body Works

Paris Amour Eau de Toilette

Rp. 450.000

3.6

1
2
0
1
0

4 users

Reviewed this

25% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

slimarwan

19 - 24

Combination, Medium Light, Warm

20 Jul 2019

slimarwan recommends this product!

suka bgt sama wanginya soalnya emg pecinta wangi” maniss tapi buat ketahanannya kayaknya biasa aja kayak parfum” edt lainnya mungkin sekitar 4-5 jam? tapi ttp suka kok pake ini tinggal reapply aja plus packagingnya lucu

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Gift

0

lovely mew

30 - 34

Combination, Medium Light, Warm

23 Oct 2015

Salah satu wangi yg aku suka dr bbw adalah paris amour ini..enak wanginya..sweet tapinsayangnya untik ketahanan nya cuma beberapa jam saja..oya selaen si warm vanila.si paris amour bole juga dicoba klo suka wangi yg manis2...girly2 gituu ..lebih suka versi parfum si drpd body mist klo bbw sih

0

hellosandara

25 - 29

Normal, Medium Light, Neutral

25 Sep 2015

beli ini online jadi gak tau wanginya kayak gimana. suka sama packaging nya dan kebetulan beli satu set seri paris amour dari bbw. terlalu strong buat gw. gak suka wanginya. gak tahan lama juga. 2-3jam wanginya bubar jalan.

0

tantriana

35 - 39

Oily, Medium Dark, Warm

18 Apr 2015

Yep this is a nice scent although actually I bought this one because the Japanese Cherry Blossom EDT was not available in the store ( I visited Grand Indonesia store)



Top Notes: Sparkling Mandarin, Petite Strawberry, Cassis, Sparkling Pink Champagne, Apple Blossoms, Dewy Freesia

Mid Notes: Luscious Peach, Jasmine Petals, French Tulips, Water Lily, Frangipani

Dry Notes: French Vanilla, Coconut Milk, Amber Wood, Sandalwood, Creamy Musk





The smell is quite fresh in the first layer then becomes sweet and last the smell becomes strong.

0

SIMILAR PRODUCTS

Geparlys Ambre Noir

be the first to review!

Ambre NoirGeparlys
Geparlys Idole La Nuit

be the first to review!

Idole La NuitGeparlys
Geparlys Perfect Gold

be the first to review!

Perfect GoldGeparlys
Guerlain Eau De Toilette Aqua Allegoria Rosa Rossa

5(1)

Eau De Toilette

Aqua Allegoria Rosa Rossa

Guerlain