Tobacco Vanille - Review Female Daily

ADD

Tom Ford

Tobacco Vanille

Sweet
Rp. 2.987.710
5

4 REVIEWS

5 Stars

4

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Star

0

4.5/5

for package quality

75%

users will repurchase

female-daily-user-image
vitazf

Oily

Medium

Warm

19 - 24

18 Nov 2018

beberapa minggu yang lalu aku beli parfume ini ukuran decant yg 10ml gitu(maklum bok full sizenya harganya gak masuk di dompetku) di salah satu olshop di ig yg memang olshop langganan kalau mau beli parfume ori yg di indo susah bgt carinya, parfume ini wanginya stroooong di awalnya, tapi bukan strong yg wangi rempah gitu, tapi lebih ke wangi vanil... Read More

female-daily-user-image
vazalia

Combination

Medium

Neutral

25 - 29

27 Jun 2018

Parfume juara bagi pecinta aroma manis dan kenceng! Dari segi packaging ini keren sih, kotak parfume nya warna hitam gold dan pas dibuka botol parfume nya juga keren, dan gue rasa ini cowo masih bisa masuk sih. Entah kenapa nyari di Indo susah banget parfume Tom Ford ini, jadi nitip temen yang lagi di Aussie. Dulu sempet beli di Harvey Nichols, unt... Read More

female-daily-user-image
sagakom

Normal

Light

Neutral

40 - 44

21 Mar 2017

Lembut, misterius, sangar. <div><div itemprop="description"><p>Private Blend is first and exclusive collection by <b>Tom Ford</b>, which includes twelve eau de parfums, each of them can be used solely or in combination with other fragrances from the collection. <br>Private Blend Collection was launched in 2007. The fragrances are available in 50ml ... Read More

female-daily-user-image
nadifer

Combination

Light

Cool

19 - 24

30 Nov 2015

This private blend is SOOOOOO good. Tom Ford is the man when it comes to strong smells that really stay with you in a good way. Tobacco Vanille has the longevity to last from morning until night, and enough projection to drift from your shoulders to your nose throughout the day. This might be too strong and masculine for you but for me it is defini... Read More