Tom Ford Oud Wood - Beauty Review

Tom Ford

Oud Wood

Rp. 0

3.5

1
2
0
0
1

4 users

Reviewed this

75% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

lutvia07

19 - 24

Normal, Medium Light, Neutral

05 Jan 2022

lutvia07 recommends this product!

Parfum nya warm, cocok dipakai untuk date night, meskipun warm tapi wangi nya not to much jadi dipakai buat day juga cocok, soft banget. Apalagi base note nya warm banget dan juga tahan banget sy pakai sampai jam 8 masih ada bau nya. Tapi beberapa orang cobain wangi nya beda beda.

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Tokopedia

0

febyac

25 - 29

Normal, Medium, Neutral

03 Sep 2021

febyac recommends this product!

Tom Ford emang dikenal semua parfumnya sexy tapi cukup unisex lah, dan setelah liat notes varian ini kayaknya menarik. Pas cobain decant ternyata bold banget ya. Gak semua orang bisa pake parfum ini, kaya mesti alpha banget personanya. Oudnya kentel pas di awal, tapi pas dry down jadi samar dan agak creamy. Cocoknya dipake pas malem aja buat ngedate gitu soalnya intens banget.

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0

amaralana

25 - 29

Normal, Medium Light, Neutral

10 Feb 2021

amaralana recommends this product!

not a fan of oud scent. bahkan punya LV les sables roses dan Jo Malone rose velvet & oud, keduanya wanginya menurut saya enak banget perpaduan rose dan oud nya. tapi ujung-ujungnya ga kepake gara-gara saya selalu pusing dan mual kalau pakai parfum yg ada oud nya atau yg terlalu warm. tapii oud nya si TF ini beda, ga bikin saya pusing sama sekali. untuk wanginya sih standar yaa, sprtinya bisa ditemuin dibanyak parfum lainnya dgn hrga yg lebih affordable. tapi untuk saya ini pas oud nya, ga terlalu medok, ga trlalu warm spicy, dan cocok banget dipakai buat layering sama parfum lainnya. terutama dengan parfum yg terlalu manis yg jarang saya pakai.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

Sasti1085

30 - 34

Oily, Medium Dark, Warm

01 Jun 2020

Sasti1085 doesn't recommend this product!

Gladly safe to say that TF fragrance is not for me. Had tried on three samples of TF’s best sellers (oud wood, black orchid, & grey vetiver). All got me hardly thinkin about why i dont get on what the fuss is all about. It’s such an unorthodox, deviant fragrance to my liking on classic & boring kind of scents. Most prolly because it was the first time i tried the fragrances of oud wood & black orchid. But if the vetiver one has that kind of progressive scent. Well, i kinda wholly thankfull that i cant afford the full-sized ones 😇 (1) Oud wood: ive got a sense like im at a hospital / dentistry, with an atmosphere full of antiseptic 🙃. Out of those three, this one worsely blew my mind. Besides, its bottle reminds me of the graveyard headstones 🙃 (2) Vetiver: it recalled the air freshener on my office room, or its elevator, or even its toilet 🙃 call me crazy and i dont mind. It plainly smells like that to me 🙃 (3) Black orchid: this one is better. Got me thinking for a while on why i cant like it thoroughly 🙃. Then i realized particularly for its spicey masculinity

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Creed

2