ADD

Jo Malone

Earl Grey & Cucumber Cologne

Rp. 0
4.2

5 REVIEWS

5 Stars

3

4 Stars

0

3 Stars

2

2 Stars

0

1 Star

0

4/5

for package quality

40%

users will repurchase

female-daily-user-image
shaninco

Oily

Medium

Warm

25 - 29

24 Jul 2018

Sesuka itu! I’m not that good at describing smells, tapi wangi ini kayak musk-y yang somehow cewe banget aja. Definitely bukan jadi cologne tiap hari sih, tapi untuk jadi signature sign tiap acara formal kayak kondangan seems like a good idea.

female-daily-user-image
tanjungretno

Oily

Medium

Warm

25 - 29

12 Aug 2017

Parfum favorit ke dua (setelah sea salt and wood sage) buat gue. Wanginya literally kayak teh earl grey (iyalah) manis, agak pahit, tp ga kayak abis kesiram teh. Just a really nice, subtle, and sweet OMG pokoknya really wanginya enak banget!!!! Dan cenderung lebih awet dibanding jo malone yg lain.

female-daily-user-image
summergirl

Normal

Medium

Warm

40 - 44

11 Dec 2016

Sorry to say, but this one is not my kind of perfume. If you are looking for a sporty, unisex, fresh, and woodsy/green scent, than Earl Grey & Cucumber will suit you. Me, on the other side, prefer more on feminine scent. Sempat coba vial-nya, longevity gak bertahan lama, hanya sekitar 3 jam-an. 

female-daily-user-image
dincil

Combination

Light

Neutral

30 - 34

10 Aug 2016

Tried this in the jo malone shop pas lg transit di klia and suka dengan wanginya yang segar. Lebih strong ke aroma cucumbernya sih daripada earl grey nya, malahan I can not scent any tea scent di perfume ini. I dont know why.

female-daily-user-image
iuliul

Oily

Light

Warm

30 - 34

01 Jul 2016

This is my new favourite from jo malone. Tried this first from the sample vial and got to go to buy the 100ml. Very suitable for daily use, wanginya itu fresh dan enakkkk banget, couldnt smell the tea scent though. 

similar products

4(11)

Dancing Lady

Sweet Fruity Floral

Oriflame