Jo Malone London Cypress and Grapevine Cologne Intense - Review Female Daily

Jo Malone London

Cypress and Grapevine Cologne Intense

Rp. 2.980.000

4.0

1
4
1
0
0

6 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

07 Dec 2020

vanilla.mint recommends this product!

Jo Malone Cypress and Grapevine ini wanginya green, aromatic dan ada woodynya juga. Masuk ke kategori Unisex masculine, tapi ini wangi yang aku ga keberatan pakai, dikulitku ini ada sedikit sweet mungkin dari Geranium nya juga. di basenotes nya ada patchouli yang bikin wanginya earthy. and the magic happens ketika dilayer sama Fig & Lotus Flower, somehow jadi scent yang berbeda dan lebih kompleks.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : PR Package

0

18 Nov 2020

sam16 recommends this product!

Strong chypre scent. For those who doesn't like to wear unisex fragrance, might find this too strong or too masculine... I found this lovely and last quite a good long time on my skin. It is very humid-weather-friendly... very fresh, very uplifting..

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : FD Try and Review

0

23 Oct 2020

30smakeupouch recommends this product!

karena parfum dan aroma itu sangat tegantung selera, menurutku aroma cypress-nya agak terlalu bold untukku. Aromanya maskulin, fresh, agak citrusy, spicy, strong dan ketahanannya baik mengingat ini cologne intense. Tapi kalau kamu suka aroma maskulin (atau untuk pasanganmu) yang juicy green dan seger banget, mungkin suka ini

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

0

19 Oct 2020

olfaxtory recommends this product!

A great fougere, aromatic scent. Cypress and woody notes are the main players here, alongside the usual suspects of fougere aromatic such as lavender — yes! my nose definitely picks up lavender here even if its not listed in the pyramid. Not necessarily a groundbreaking scent but it’s definitely made with great quality and so well blended!

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : PR Package

0

18 Oct 2020

dyndarizky recommends this product!

one of my favorite! buat ku ini lumayan awet di kulitku dan lumayan strong dipakainya. first impression pakai cypress and grapevine, feels like mysterious but fresh and earthy 😂✨ suka banget! setelah beberapa lama dipakai ok i know ini seperti definisi “wangi cowo ganteng” HAHAHA ok but you should try this one 🌈☺️💚

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Gift

0

17 Oct 2020

vivifiante recommends this product!

Hmm.. menurutku ini wangi "Masculine" / "berasa ganteng", walopun sebenarnya unisex. Dan sah sah aja sebenernya dipake wanita. Balik lagi ke selera ya hehe. Dibayangan aku si ini, wangi cowok cowok ganteng yg dikerubutin cewek cewek. Cowok metrosexual gt, rapih. Hehe. Drydownnya woody, warm. Kayanya enak dipake malem, dinner / night out.

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : FD Try and Review

0