BareMinerals Original Foundation Broad Spectrum SPF 15 Light - Review Female Daily

ADD

BareMinerals

Original Foundation Broad Spectrum SPF 15

Light

Rp. 500.000

4.1

3
5
0
0
0

8 users

Reviewed this

88% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

evetio

Combination, Medium Light, Warm, 19 - 24

15 Jul 2019

Suka banget sm produk ini!! Ringan banget di kulit dan bisa di build up coveragenya yang menurut aku si cenderung ke light to medium. Smooth banget hasilnya dan looks very natural seperti ga pakai foundation pada umumnya yg kelihatannya tebel. Untuk describe produk ini, ... Read more

0

anadhifa

Normal, Medium Light, Warm, 25 - 29

10 Mar 2019

ini bagoooooossssss! kulit saya agak tricky warnanya entah bagaimana. susah banget nyari perfect match. range2 warna yang paling mendekatipun tetep kerasa off di muka saya. bareminerals original foundation shade light ini kayaknya foundation pertama yang warnanya saya r ... Read more

0

Hariangbunga

Combination, Medium Light, Neutral, 19 - 24

09 Jul 2018

Udah repurchase 4x.. sebagus ituu dan ini gak bikin aku jerawatan sih yg terpenting hehe. Untuk coverage nyaa buildable bgt sih tergantung jg cara pengaplikasiannya gimana. Kalo mau sebagai alasan bedak ajaa brushnya jgn yg terlalu padet, kalo mau ada covernya pake brus ... Read more

1

agnesyudita

Combination, Light, Neutral, 35 - 39

13 May 2017

this bare mineral is often listed anytime I search for "best no silicon foundie for acne proce skin".. so, inilah dilema yg hrs dihadapi oleh acne survivor.. satu sisi butuh foundie yg high coverage utk menutupi scars n uneven skin tone, disisi lain foundie yg coverage ... Read more

0

amyrasyarifah

Normal, Medium Light, Neutral, 19 - 24

06 Jan 2016

Totally in love with this product!
Bener-bener bisa untuk nutupin iimperfection yang ada di wajah aku baik itu jerawar dan juga flek- flek hitam.
Sayangnya harga productnya yang lumayan mahal.
repurchase? yes

0

chenclarissa

Normal, Light, Warm, 19 - 24

05 Dec 2015

I personally prefer liquid foundation but BareMinerals liquid foundation or tinted moisturiser received bad review for combo/oily skin. Hence, why I try this and has been loving them. I have try using them while jogging and they hold on well. They don't shine and every ... Read more

0

Amari_88

Combination, Medium, Warm, 25 - 29

02 Nov 2015

Ever since I first tried this foundation and got color-matches to my perfect shade, I have never been able to find another product that gives me the same results. It really looks natural. This cover those imperfections without looking fake and caked in makeup.

0

lennycheng

Dry, Medium Light, Neutral, 25 - 29

25 Sep 2015

My first ever trying out mineral makeup. Bought this in a trial set and fell in love the first time I put it on. It gives great buildable coverage without being cakey that you can actually skip concealer and build this up to cover any blemishes. It is easy to buff in an ... Read more

0

SIMILAR PRODUCTS