BareMinerals Original Foundation Broad Spectrum SPF 15 Light - Review Female Daily

BareMinerals

Original Foundation Broad Spectrum SPF 15

Light

Rp. 500.000

4.1

3
5
0
0
0

8 users

Reviewed this

0% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

15 Jul 2019

Suka banget sm produk ini!! Ringan banget di kulit dan bisa di build up coveragenya yang menurut aku si cenderung ke light to medium. Smooth banget hasilnya dan looks very natural seperti ga pakai foundation pada umumnya yg kelihatannya tebel. Untuk describe produk ini, menurut aku ini seperti loose powder yg ada warna dan lbh heavy. Sayangnya produk ini aga underated di Indo dan aga susah cari produknya skrg.

0

09 Mar 2019

ini bagoooooossssss! kulit saya agak tricky warnanya entah bagaimana. susah banget nyari perfect match. range2 warna yang paling mendekatipun tetep kerasa off di muka saya. bareminerals original foundation shade light ini kayaknya foundation pertama yang warnanya saya rasa masuk banget jadi finishnya senatural itu, beneran kayak gapake apa2. formulanya ringan, meskipun powder tapi ga cakey atau patchy di kulit saya yang normal to dry. agak rempong sih pakainya, dan saya personally lebih suka liquid foundation tapi produk ini tetap juara!

0

09 Jul 2018

Udah repurchase 4x.. sebagus ituu dan ini gak bikin aku jerawatan sih yg terpenting hehe. Untuk coverage nyaa buildable bgt sih tergantung jg cara pengaplikasiannya gimana. Kalo mau sebagai alasan bedak ajaa brushnya jgn yg terlalu padet, kalo mau ada covernya pake brush padet trs di tap2 di mukaa jgn di swipe.. cocok bgt untuk hari2

1

13 May 2017

this bare mineral is often listed anytime I search for "best no silicon foundie for acne proce skin".. so, inilah dilema yg hrs dihadapi oleh acne survivor.. satu sisi butuh foundie yg high coverage utk menutupi scars n uneven skin tone, disisi lain foundie yg coverage nya bgs biasanya cenderung pore clogging yg bs memicu jerawat baru.. me myself is highly sensitive to dimethicone n other silicon basis.. pdhl ingredient itu biasanya sll ada di setiap product foundie krn berguna utk membuat kulit terlihat flawless.. produk ini mski ga mengandung silikon tp ttep bisa memberi hasil akhir yg medium to full coverage.. include SPF 15 jg jd ga perlu apply sunscreen utk indoor activity.. Matte finish n ends up in healthy glow after few hours.. anyway, utk pemula harus bgt liat tutorial pemakaian di youtube yah.. krn klo cara pakenya salah it won't work as it's supposed to be.. find the suitable brush n rajin2 latian cr apply dgn cara circular motion.. coz based on my experience, that's absolutely the best way to apply this foundie..

0

05 Jan 2016

Totally in love with this product!
Bener-bener bisa untuk nutupin iimperfection yang ada di wajah aku baik itu jerawar dan juga flek- flek hitam.
Sayangnya harga productnya yang lumayan mahal.
repurchase? yes

0

05 Dec 2015

I personally prefer liquid foundation but BareMinerals liquid foundation or tinted moisturiser received bad review for combo/oily skin. Hence, why I try this and has been loving them. I have try using them while jogging and they hold on well. They don't shine and every thing. Usually I set by dusting loose powder lightly all over my face. I just feel I have to set the foundation kind the girl, u know what i mean? This foundation give your skin an opportunity to breath and calm down. If you have a problematic skin try this out, may help to keep your demons at bay ;)

Pros:
- Good for your skin, because its mineral makeup
- Easy to use
- Feel lightwight
- Shade match you skin perfectly
- Coverage is light but build able
- Keeps you semi matte all day
- The jar has a lid so the powder wouldn't go all over the place
- Don't need a setting powder but you could set if you want

Cons:
- Quite expensive on Asia (around 450,000 IDR)
- Takes a long time to build them
- Can be messy and not practical
- Accentuate dryness, dry patches, flakiness a bit, can be hide

0

02 Nov 2015

Ever since I first tried this foundation and got color-matches to my perfect shade, I have never been able to find another product that gives me the same results. It really looks natural. This cover those imperfections without looking fake and caked in makeup.

0

25 Sep 2015

My first ever trying out mineral makeup. Bought this in a trial set and fell in love the first time I put it on. It gives great buildable coverage without being cakey that you can actually skip concealer and build this up to cover any blemishes. It is easy to buff in and the finish is so natural! Plus since it is a powder foundation, you can take this easily in your carry-on bag while travelling. However it is a tad drying if I use it every single day. The finish won't be as smooth and it will start to cling to dry patches. Although I love this product so much, I don't think this works best on my dry to normal skin. I believe oily skin will love them so much.

0

SIMILAR PRODUCTS