Too Faced BORN THIS WAY FOUNDATION Nude - Review Female Daily

Too Faced

BORN THIS WAY FOUNDATION

Nude

Rp. 600.000

5.0

3
0
0
0
0

3 users

Reviewed this

34% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

eqiparamitha

Dry, Medium Light, Neutral, 25 - 29

21 May 2020

eqiparamitha recommends this product!

Foundation terholy grail yang udah repurchase sampe botol ke 4 👏👏👏 bahkan kalo udah mau habis bakalan kubuka pumpnya dan kukosrek-kosrek sampe titik darah penghabisan. Di kulitku yang kering aku ga pake bedak lagi setelah foundie, karna setnya pas di aku. Gak matte tapi gak dewy yang geser-geser juga. Just right lah. Tapi kalo untuk event gitu ditimpain bedak juga masih aman ga cracking kok.

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Sephora

0

kondaakdio

Dry, Light, Cool, 25 - 29

04 Aug 2019

Agak sedikit kegelapan di kulit aku tapi gapapa masih masuk karna aku suka kulit lebih kuning. Anyway ini foundie bagus banget dan bisa nempel dikulitku yg super kering kerontang setandus gurun pasir. Gampang di blend dan kulitku ga keliatan pake foundie, malah keliatan jaya kulit asli. Ga berat sama sekali dan bener bener bikin hydrated. Love it so much!

0

catharinanggraeni

Combination, Medium Light, Cool, 30 - 34

24 Feb 2019

Super love with this foundation. the shade is just match with my skin tone. Not too dark and not too light, so i it's ok to setting it up with translucent powder. it has medium to full coverage. If you're looking for full coverage you can apply 2 times. It has soft finish, natural looks and doesn't look heavy eventhough i use this foundation for one full day. After 10-hours of use the foundation is still there, doesn't crack and more blending with my skin tone. LUV!!

0

SIMILAR PRODUCTS