La Mer The Soft Fluid Long Wear Foundation Broad Spectrum SPF 20 Ivory - Review Female Daily

ADD

La Mer

The Soft Fluid Long Wear Foundation Broad Spectrum SPF 20

Ivory

Rp. 0

4.7

5
0
1
0
0

6 users

Reviewed this

84% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

Bubbleshine

Dry, Light, Neutral, 40 - 44

Bubbleshine doesn't recommend this product!

21 Feb 2020

i dont know whats wrong with the ingredients but this foundie tends to dry out on my skin.the texture is light and easy to blend but its very2 sheer almost like serum foundie to me.i like the result for seconds but after a while it gets patchy in some parts like nose an ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : SOGO

0

elisa11

Oily, Medium Light, Neutral, 30 - 34

elisa11 recommends this product!

04 Nov 2019

Pake foundie ini berasa kyk pake skincare yg ada tone-nya, jadi kulit berasa masih bisa bernafas gt loh! trs gak bikin kulit jd kusem pas make up udah dihapus, duh berat niy klo udah suka sama foundie ini, secara mahal sis huhu. Klo dr coveragenya lbh ke medium ya, ak ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Official Brand Store

0

rency

Normal, Light, Cool, 30 - 34

rency recommends this product!

02 Sep 2019

Jadi sbnrnya wajah aku ga butuh foundie krn jarang jarang ke pesta dan hari hari biasa cm pake liquid lipstick aja dan spf. Tapi wkt facial dari lamer dipakein ini, dan astagaaa hasilnya emang bukan kaleng2. Muka asli glowing bgt dan smooth bgt, tapi ga rasa berat kayak ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Official Brand Store

0

Novitapermata94

Oily, Medium Light, Neutral, 25 - 29

23 Aug 2019

foundation termahal yg ada dideretan meja riaskuu :( jujur beli ini lgsg kantong kempes huu.. dan setelah aku coba ternyata hasilnya ga bgtu matte lebih ke combination sih ada dewy looknya gituu, krn kulit aku oily jd aku butuh yg finishnya matte biar ga keling kalo ud ... Read more

0

davaniele

Combination, Light, Neutral, 25 - 29

30 May 2019

I purchased this foundation at a mall in NYC for $120 last year. I had read and watched a lot of reviews regarding it which were very interestingly intriguing, in my opinion. I have repurchased it one time since last year. According to my experience, the coverage is gre ... Read more

0

dianhakim

Oily, Light, Neutral, 19 - 24

06 Feb 2019

Bisa kebayang gak kalau foundation ini tuh hasilnya kita yang tentuin ? Kl menurut aku finishnya velvet. Not to matte tp gak dewy. And the coverage medium tp bs di layer sampe full. Its sooo beautiful. Bener” cantik banget i dont know what else can i say. It might not b ... Read more

0

SIMILAR PRODUCTS