Giorgio Armani Maestro Fusion Foundation - Review Female Daily

Giorgio Armani

Maestro Fusion Foundation

Rp. 64

4.3

3
2
1
0
0

6 users

Reviewed this

67% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

Barbieboo

Oily, Light, Cool, 25 - 29

Barbieboo recommends this product!

17 Feb 2020

Ini foundation tapi ga berasa pake foundation karena light banget texturnya, ga bikin breakout, tapi coverage nya medium, kalau ada noda2 diwajah harus pake concelaer, wanginya juga enak, tapi aplikasiinnya agak ribet mesti pake pipet,

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0

dyahb

Oily, Medium, Warm, 45 and Above

28 Aug 2017

Saya punya jenis kulit wajah berminyak. Sulit banget buat dapetin foundation yang cocok buat saya. Pertama kali beli ini sebenrnya cuma nyoba (dan sedang diskon). 1x pakai itu cocok dn enak banget. gak berasa berat diwajah. blendnya bagus (seringnya tanpa sponge). 2x ma ... Read more

0

goldielocks

Dry, Warm, 18 and Under

08 Jun 2017

Umur : mid 30's

Skin type : sensitive-dry
Preferensi coverage : sheer-medium
Best applied with : damp brush or finger (no kidding)

HG foundation untuk pemakaian sehari2.

Pros :
- Cair ba ... Read more

0

Eggtu

Normal, Medium Light, Neutral, 19 - 24

06 Oct 2016

Bought this product cause its just so unique. Kalo foundie lain di pump, foundie ini tuh pake pipet gitu dan bener2 caiiiiiiiiiir banget. Dewy look banget. Jadi menurutku kurang cocok sama orang yang punya oil skin type karena bener2 bikin oily bangeeeeeett. But then, i ... Read more

0

tessanayoan

Dry, Medium Light, Neutral, 30 - 34

12 Sep 2016

Great foundation, feeling weightless and smooth on skin. Longevity medium, coverage medium. However not a fan of the bottle. It's a high brand and quite pricey. I use it everyday, cause I like the finishing result, satin finished. 

0

endi_feng

Combination, Medium Light, Neutral, 19 - 24

11 Sep 2016

The maestro is the 1st liquid foundation that I've known for the dropper-type of bottle. It has velvety matte finish, medium coverage, and set onto skin pretty quick. With runny liquid consistency, I find it best applied using buffing brush like Real Techniques'. It las ... Read more

0