Fenty Beauty Pro Filt’r Hydrating Longwear Foundation - Review Female Daily

Fenty Beauty

Pro Filt’r Hydrating Longwear Foundation

Rp. 550.000

4.5

6
0
0
1
0

6 users

Reviewed this

86% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

19 Mar 2021

sarahfrsh recommends this product!

Really like the product! Bikin kulit kita keliatan gapake makeup sama sekali dan gak greasy juga! Suka banget sama hasilnya dan dia gak kering karena gak fully matte gitu tp keliatan agak glowing pas dipake! Warna nya juga banyak pilihannya

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Instagram

0

15 Feb 2020

tmrmaya doesn't recommend this product!

I got mine in the shade 210. Nyobain berkali kali dan tetep aja somehow selalu kelitan dempul padahal review nya orang2 foundation ini "skin-like" banget. Also i think this product is too oily for my oily face, tried to set it with bunch of different loose powder, but man.. still too oily.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

18 Jan 2020

hananeelbonita recommends this product!

One of the best foundation I have ever tried! I actually received compliments from people about my skin when I use this, saying that my skin looks good and healthy, and I think that is exactly what this foundation does! I chose this one instead of the soft matte one because I have heard from various people that it could be too drying and I personally don’t really like that kind of finish. This one actually has a really nice, hydrating look, and has a really nice coverage that one small pump can cover most of my skin imperfections, and also this one is not too heavy on the skin which I really like!

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sephora

0

10 Jan 2020

nephicter recommends this product!

Sesuka itu sih sama Fenty Hydrating ini. Aku pake shade 180. Nah ini bener2 hydrating tapi dia gak sampe becek/terlalu dewy, malah finishnya natural finish gitu bikin kulit kelihatn sehat. Coveragenya tergolongn medium tapi suka banget dengan coverage yang medium ini. Di mukaku yang oily ini tahan loh, gak gampng geser atau ke smudge gitu meskipun oilinessnya 5jam an udah mulai keluar tapi tetep stay on. Pokoknya suka banget sama foundation ini.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Sephora

0

03 Jan 2020

muthiazzhraa recommends this product!

cintaaa! kulit aku combi to oily, akhir-akhir ini lebih suka tampilan muka yang satin/semi-dewy, jadi akalinnya pake primer makeover yg orange, foundie ini, bedak tabur yang banyaak agak semi-baking semuka, dan setting spray pixy, dan voilaa bener-bener tahan seharian dengan hasil akhir yang aku mauu! hasilnya satin yang agak dewy, coverage medium to full, staying powernya oke bangett padahal dipake dari pagi sampe malem jalan-jalan panas-panasan (paling oily di sekitar t-zone kurleb 3 jam sebelum diapus). aku pake shade 240 dan di aku pas-pas aja warnanya. anywayy packagingnya juga super luvv di tube gitu jadi dibawa travelling enak. kalo di kulit kering mungkin gak perlu pake bedak banyak-banyak, tipis-tipis ajaa buat ngeset dan biar glownya tetep ada, dan primernya disesuaiin. overall bagus bangett! recommended sih dengan harga 145RM di sephora kuala lumpur, splurge yang memuaskan!

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sephora

0

05 Nov 2019

indiramwahyudi recommends this product!

I did my review on its soft matte foundation, however, the true champion is definitely this one! I know it's jeopardy to use this over combo to oily skin as I tend to be very greasy on my T-zone area. But, I really think Fenty should've come out with this formula for its initial launch, idk, this is just my honest opinion. The formula is similar to its concealer; very hydrating, but A LOT more coverage compared to the soft matte foundation. The packaging is very unique, it still has a pump so very handy for traveling without worrying it's gonna spill everywhere. However, people might think a bit off cos normally it doesn't come with a pump. But with glass bottle, phew, good luck girl, I'm gonna be very insecure of breaking it into pieces. Nowadays, with my type of skin, I should've gravitated more towards matte foundation, but I'm currently looking for a naturally radiant finish which this foundation really provides what I like. I'm using 210 neutral shade btw, and same goes with the soft matte foundation and its concealer.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Instagram

0

02 Oct 2019

tannisa recommends this product!

Pertama kalinya punya foundation mahal! Lol! Tapi foundation ini enak banget, hydrating tapi engga bikin muka keliatan berminyak. bikin muka aku halus banget keliatannya! aku pakai shade 210 dan omg cocok banget sama kulit aku! DAN INI TAHAN LAMA BANGET!! padahal udah kena angin dan keringet! Harus banget beli. Kalo mau tau shade apa bisa coba cari di findation.com aku cari disitu guys!

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Instagram

0