Urban Decay Urban Defense - Review Female Daily

ADD

Urban Decay

Urban Defense

Rp. 610.720

3.8

2
5
4
0
0

11 users

Reviewed this

73% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

rayafitrin

Combination, Medium, Neutral, 19 - 24

rayafitrin recommends this product!

19 Sep 2019

ku suka krn dia gampang diblending, ga ngecrack dan coveragenya mampu menutupi bekas jerawatku. Ada harga ada rupa sih memang hahaha tp dgn hrg sgitu dan kualitas oke menurutku worth it. Dan produk ini WORTH IT TO BUY

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Official Brand Store

0

Muthiaufar

Combination, Medium Light, Neutral, 25 - 29

27 Jan 2018

dari sejak jaman aku kenal beauty blogger yg head to toe, aku coba beli ehh taunya palsu, pas beli lg nitip ke temen baru aku ngerasain kko hasilnya emang bagus di muka..gk berasa berat dan nyaman aja makenya

0

TiffanyHuang

Combination, Medium Light, Neutral, 25 - 29

19 Apr 2016

this tinted moisturizer doesn't work for me. i have dry skin and this tinted moisturizer seems a good idea at that time so i bought it. it is not light weight but has medium coverage. it has thick consistency. and it is oxidize. it is not moisturizing my face at all, in ... Read more

0

Nataliefelicia

Combination, Medium Light, Neutral, 25 - 29

25 Nov 2015

Aku suka dengan tinted moisturizer dari Urban Decay ini, teksturnya nggak berat dan coveragenya sheer to medium. Enak banget buat dipakai sehari-hari. Ada SPFnya juga meski kecil. Aku pakai shade Bodyguard, yang cocok banget dengan skin tone aku. Finishnya nggak terlalu ... Read more

0

pinkyrose

Oily, Medium, Neutral, 30 - 34

22 Nov 2015

nyobain tinted moisturizer UD ini waktu lagi sale, soalnya kalo bukan harga sale menurut saya pricey banget. teksturnya super lightweight, ringan banget kalo di wajah, coverage-nye sheer, cocok buat dipakai `no makeup` makeup, finishnya dewy dan glowy, sayangnya oil con ... Read more

0

noe_norma

Combination, Cool, 25 - 29

28 Oct 2015

I'm quite happy with this product! I have really, really dry skin and have a hard time getting my face not to look flakey. I have never had that issue with this! It evens out my skin tone pretty nicely as well. It would be nice if it had a bit more coverage but given th ... Read more

0

modzy

Dry, Medium, Warm, 30 - 34

14 Jan 2015

Tinted moisturizer yang ringan dan tidak membuat clog pores, cuma memang kurang glowy lebih ke matte finish, diakali dengan pake highlighter, untung beli pas sale juga. Mungkin lebih cocok bagi yang kulitnya berminyak

0

Acitra

Normal, Medium Dark, Warm, 25 - 29

24 Feb 2014

Im on my second tube. So far cocok banget pake ini. Kebetulan selalu dapet beli pas lg sale jd ga pernah beli dgn harga normalnya yg menurut aku mahal ya jatohnya buat TM. You could get a good foundie with $30 tapi buat dipake sehari2 TM ini jauh lebih natural & coverag ... Read more

0

ReineChung

Combination, Medium, Neutral, 25 - 29

18 Oct 2013

It's a good tinted moisturizer, for me the coverage is medium, I like to use it before my foundation to even out my skin, thus less foundation I'm using. but the disappointment came from the shade, I actually own two shades, bodyguard for all over my face ~which suit my ... Read more

0

ketupatkartini

Dry, Medium, Warm, 35 - 39

06 Oct 2013

I have this tinted moisturizer on shade 'bodyguard'. its a light-medium shade, but goes well on my skin.
upon first application, performance wise, its just so-so. moisture well, and the 'tinted' blend effortlessly on my skin.
I think I will keep using this, ...
Read more

0
Prev
1
2
Next