Chanel SOLEIL TAN DE CHANEL bronzing makeup base - Review Female Daily

Chanel

SOLEIL TAN DE CHANEL

bronzing makeup base

Rp. 780.000

4.7

14
5
0
0
0

19 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

baiqyasmin

Normal, Medium Light, Neutral, 35 - 39

baiqyasmin recommends this product!

03 Apr 2020

Bronzer ini sekeren itu hasilnya blend banget di pipi, bs dibuild warnanya dan kesannya jadi natural aja, ga yang bikin pipi kotor dan gelap. Hanya packagingnya agak besar, jd kl di make up pouch suka bikin penuh tp se-worth it itu pakainya. Bakal repurchase sih definet ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0

cosmicmantra

Oily, Medium Dark, Neutral, 30 - 34

cosmicmantra recommends this product!

23 Feb 2020

OMG I LOVE THIS BRONZER... for someone who is really into beachy type glow face... this bronzer is really good. It’s so subtle, works on my medium skin tone and blends easily with my Dior Backstage foundation.. i have to say even though I’m usually tanned, this bronzer ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Official Brand Store

0

mithamhrnn

Combination, Medium Light, Neutral, 18 and Under

mithamhrnn recommends this product!

03 Oct 2019

Udh repurchase 2 kali. Aku klo contour base selalu pake ini before I set it with loose powder. The color is not that pigmented but the finish looks seuuu natural. After I set with loose powder, I put on hoola bronzer, and voila... it will be the best bronzing look in da ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Chanel

0

davaniele

Combination, Light, Neutral, 25 - 29

16 Jun 2019

I have been using Soleil Tan de Chanel for almost three years. I am really fond of it because this bronzer elevates my makeup look. It does not darken my complexion in which adds another amazing point of this bronzer. It is long-wearing up to seven hours without it turn ... Read more

0

Tir2005

Oily, Medium, Neutral, 30 - 34

25 Feb 2019

Repurchase? Yes yes yes. The best cream bronzer i've tried in my life. Memang harganya cukup mahal but this one blend like a dream, sangat halus dan lembut. Melt perfectly onto my skin, and create beautiful bronze, i love it!!! HG!

0

Patsho

Combination, Medium Light, Warm, 35 - 39

17 Feb 2019

Dikasi bintang 4 karena harganya najong mahalnya. Tapi susah juga mo ga suka.. bronzer ini ga abis abis meski dipake tiap hari. Terus finishing nya itu alami gitu.. walo warna nya cuma satu. Kulit fair si pasti bisa. Kulit medium tergantung tone nya... aku medium-light ... Read more

0

dianhakim

Oily, Light, Neutral, 19 - 24

02 Feb 2019

The only reason knp aku kasih ini 4 stars, soalnya dia cuma ada 1 warna, dan jujur aja warnanya cuma bs dipakai sm skintone fair, medium fair. Warnanya muda banget gais. Tp jujur selain dr itu im in love. Bener bener suka banget! Teksturnya tuh enak buat diblend dan dia ... Read more

0

msallets

Combination, Light, Warm, 30 - 34

07 Nov 2018

My love Chanel has the best bronzer in the world! Bravo!! You steal my heart right after my very first time using this magical bronzer. What else can I say? I LOVE YOU SO SO MUCHO XOXO Girls, try this holy grail soon!

0

Mrs_Vy

Combination, Medium Light, Neutral, 30 - 34

07 Sep 2018

Enak dipake..very pigmented, gampang di applied, warnanya pas di kulit aku....ga bikin kotor muka...wangi..dan packaging nya besar..ga abis2 dipake walopun udah dipake daily..repurchase, absolutely ;)

0

allairean

Combination, Medium Light, Warm, 19 - 24

02 Sep 2018

Salah satu bronzer favoritku! Sangat pigmented dan mudah diblend. Yang aku suka dari bronzer ini, pas pake ini rasanya ringan gitu di muka, gak menyebabkan break out diwajahku seperti kebanyakan bronzer lainnya yang pernah kucoba. Repurchase maybe karena mau nyari bronz ... Read more

0
Prev
1
2
Next

SIMILAR PRODUCTS

E.L.F Poreless Face Primer Translucent

2.5(5)

Poreless Face Primer

Translucent

E.L.F
Clinique SuperPrimer Face Primers Colour Corrects Dullness In Deeper Skins

be the first to review!

SuperPrimer Face Primers

Colour Corrects Dullness In Deeper Skins

Clinique
Clinique SuperPrimer Face Primers Colour Corrects Sallowness

be the first to review!

SuperPrimer Face Primers

Colour Corrects Sallowness

Clinique