SECONDATE Good Skin Day Concealer - Beauty Review

SECONDATE

Good Skin Day Concealer

N15 Light Beige

Rp. 139.000

4.5

1
1
0
0
0

2 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

kikiamram

19 - 24

Combination, Medium Light, Neutral

13 Aug 2023

kikiamram recommends this product!

My current favorite concealer! Concealer ini creamy, medium to full coverage, easy to blend, and this match with my skintone! Meskipun creamy tapi gak bikin creasing lohūüėć aplikatornya berbentuk pipih dan fleksibel, terus sekali dip aja udah bisa untuk spot-spot bekas jerawat dan redness di muka. Kadang aku pake untuk sewajah, tapi tetep nyaman dipakaiūüę∂ūüŹľ

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0

fiahnr_

18 and Under

Oily, Medium Light, Warm

25 Jul 2023

fiahnr_ recommends this product!

Aku awalnya di bantu mindate nya pilihin shade dengan referensi shade concealer brand lain yg aku pake, dan shade N15 hampir perfect match sih. tekstur dia agak creamy tp ga berat, coverage-nya medium to full, finishnya matt skin like jdinya enak buat oily skin, klo dry skin saranku skin pre bner2 dlu biar ga emphasize smile line dan under eye, tp ga smpe yg nge crack juga sih. So far baguss di aku, packaging nya juga kecil tp ga ngorbanin kuantitas produkūüĎćūüĎćmungkin kurangnya cuma di shades range, repurchase? ofc

SECONDATE Good Skin Day Concealer imgfdn-a2f65bd8-3847-49af-a863-0c439c5b5b33-2442200 1

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0

SIMILAR PRODUCTS

SECONDATE Good Skin Day Concealer C30 Light Medium

be the first to review!

Good Skin Day Concealer

C30 Light Medium

SECONDATE
SECONDATE Good Skin Day Concealer N50 Soft Cocoa

be the first to review!

Good Skin Day Concealer

N50 Soft Cocoa

SECONDATE