Peripera Double Longwear Cover Concealer - Beauty Review

Peripera

Double Longwear Cover Concealer

02 Natural Beige

Rp. 125.000

5.0

1
0
0
0
0

1 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

DyanaDay

25 - 29

Combination, Medium, Neutral

13 Jul 2023

DyanaDay recommends this product!

Ini Shade Warnanya emang keputihan tapi masih bisa dipake di skintone aku buat ngehilight. peripera consealer ini pake dikit aja sudah sangat mengcover flek/bekas jerawat, soalnya formulanya double coverūüėČ aku gak sangka ini consealer bagus banget aku kira tadinya biasa2 aja diaku taunya bagus banget dia mudah banget dibland dan gak gampang crack aplikatornya pipih dan juga lembut harganya lumayan kalo gak diskon tapi formulanya bagus banget .‚ô°‚ô°‚ô°

Peripera Double Longwear Cover Concealer imgfdn-45878efa-7497-42d2-99c8-e56c775582ab-2436214 1
Peripera Double Longwear Cover Concealer imgfdn-2428fe3b-c627-498c-91e4-67e80dc0413c-2436214 2

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0