FACE Recipe Photo Chic Concealer - Beauty Review

FACE Recipe

Photo Chic Concealer

Golden Beige

Rp. 85.000

3.0

0
0
1
0
0

1 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

Yellowkey20

25 - 29

Oily, Medium Dark, Warm

09 Sep 2019

Yellowkey20 recommends this product!

Waktu main ke AEON Mall di BSD, tertarik mampir ke store-nya COPIA dan liat-liat counter Face Recipe dari Jepang, ketemu concealer yang harga affordable banget. Isinya cuma 6ml bentuknya tube gitu travel friendly, tekstur concealernya agak watery gitu gue kira bakal creamy banget. Gampang di blend sih, meskipun perlu waktu tapi untuk coverage ngga terlalu bagus ya buat nutupin eye circle/mata panda. Buat nutup bekas jerawat sih lumayan ok ya. Mungkin aku perlu shade yang sedikit lebih terang 1 tone biar bisa nutup mata pandaku ini.

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0

SIMILAR PRODUCTS

Jeffree Star Magic Star Concealer C7: light to medium skin w. neutral undertones

5(1)

Magic Star Concealer

C7: light to medium skin w. neutral undertones

Jeffree Star
Jeffree Star Magic Star Concealer C5: Light Skin w/ Neutral Undertones

be the first to review!

Magic Star Concealer

C5: Light Skin w/ Neutral Undertones

Jeffree Star
Jeffree Star Magic Star Concealer C4: Light Skin w/ Rose Undertones

be the first to review!

Magic Star Concealer

C4: Light Skin w/ Rose Undertones

Jeffree Star