IOPE Iope Air Cushion RX - Beauty Review

IOPE

Iope Air Cushion RX

N21

Rp. 0

4.7

2
1
0
0
0

3 users

Reviewed this

34% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

rullyutami

25 - 29

Combination, Medium Light, Neutral

03 Sep 2020

rullyutami recommends this product!

another my must have item, cushion favorite yang wajib dibeli kalau pergi kekorea, aku udah coba berkali-kali Dan ga mengecewakan. biar ga terlalu dewy bisa diset pakai bedak tabur. IOPE brand Korea yg bagus, cushion ya udah paling terkenal lah yah.

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Instagram

0

Amele

25 - 29

Combination, Medium Light, Neutral

30 Apr 2019

Cushion kedua yang gue coba, setelah mamomde iope menjadi tujuan berikutnya. Overall hasilnya dewy glowing gitu di aku, bagus banget suka sama looksnya. Cuma sayangnya dia ga terlalu coverage sama kurang tahan lama aja. Overall perfect lah.

0

lestarimars

30 - 34

Dry, Light, Warm

29 Jun 2018

My first satin finish cushion, and i love this so much! This cushion is specialized for mature skin, and i like how it applies effortlessly on my skin, and it didn't emphasize my pores and wrinkles and dry patch. The finish is satin, not overly dewy like other Korean cushion. It didn't transfer nor oxidized on my skin. The shade is a little bit brighter than my skin tone, but I can still make it work :)

0