DR. JART+ REJUVENATING BEAUTY BALM - Review Female Daily

ADD

DR. JART+

REJUVENATING BEAUTY BALM

Rp. 365.000

3.4

1
3
1
2
0

7 users

Reviewed this

58% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

GunturWijaya

Combination, Light, Neutral, 18 and Under

GunturWijaya recommends this product!

23 Aug 2019

Cocok buat yang punya light skin tone seperti aku. Hasilnya dewy dan cerah. Enggak butuh foundation lagi. SPF nya juga lumayan tinggi yakni 50, repurchase ? Yes banget, terus kemasannya bagus. Cocok deh buat aku

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0

skcareaddict

Combination, Light, Neutral, 19 - 24

26 Jun 2019

Hmmm ini bagus sih. Warnanya benar2 pas bgt sma wrna kulit wajah ku yang agak pinky2 gt. Jadi ketika aku pake ini kulit ku jdi bagus & smooth bgt. moisturized look gt deh waktu pake ini. Tapi yang aku rasa kalo kebanyakan trus di set pake bedak, agak cakey sih. Tapi in ... Read more

0

Zhehun

Combination, Light, Cool, 19 - 24

25 Jun 2018

best bb cream soal coverage tahan cukup lama tidak terlalu berat,tidak perlu menggunakan mosturizer lagi karna sudah ada bahannya,secara rating bahan saya kasih nilai 7 dari 10 masalahnya ada pada spfnya yang terlalu tinggi.di sephora sudah tidak ada lagi kemarin saya t ... Read more

0

mirnaulfiana

Oily, Medium Light, Warm, 25 - 29

12 Apr 2018

Nyesel beli ini :( emang waktu itu khilaf keknya pas beli online di sephora. Shade nya keputihan, literally keputihan karena ngga ada masuk2nya buat yellow tone sama sekali. Coverage nya sih oke sebenernya, tapi jadi bikin dia agak berat dibanding yang premium bb cream.

0

mariacious

Oily, Medium, Warm, 30 - 34

25 Nov 2015

The best BB cream I've found so far for very fair skin. No tide marks here! I used this throughout summer and didn't feel that tell-tale burning feeling for a good few hours (however, I don't feel this BB stays in place long enough to provide protection for too long). ... Read more

0

KNaya_P

Oily, Medium, Warm, 25 - 29

22 Nov 2015

I got the sample tube size from lolabox 2 years ago, and i know that Dr Jart is not a cheap brand. The color is awful, it's look grey on me, and make my skin look dull and oily. I hate this bb. one good thing that this bb cream has is this bb has no fragrance on it.

0

alebiel

Combination, Medium Light, Warm, 25 - 29

13 Nov 2015

hello my first, overpriced bb cream! i hate this product with passion. Made me such a pimply mess despite the claim that it will work for sensitive skin. yeah right. And the white cast? oh my, like nobody's business. the only good thing about this was the staying power ... Read more

0