theBalm Time Bomb Concealer Anti-Wrinkle - Review Female Daily

theBalm

Time Bomb Concealer

Anti-Wrinkle

Rp. 200.000

5.0

3
0
0
0
0

3 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

piridili

Combination, Light, Warm, 19 - 24

18 Apr 2019

what did theBalm put into this product?? it’s crazy good. it covers all of my acne scars, hyperpigmentation and covers all of my sadness. i’m shooketh. it’s good. it’s that good. if there’s one thing that i dont like about this concealer is the packaging; as fragile as ... Read more

0

ellaintanaa

Dry, Medium Light, Warm, 19 - 24

18 Feb 2019

Concealer nya nampol, meski sebelumnya udah pake foundation ini concealernya gak bikin cakey atau pun jadi abu abu karena warnanya lebih light. Ringan juga di aplikasiinnya dan tinggal di tap tap aja di bawah mata buat nutup dark eye pun bisa di jadiin base eyeshadow ... Read more

0

roqoyyah

Combination, Medium, Neutral, 25 - 29

04 Dec 2017

Concealernya baguuussss, bener2 sesuka ituu. Gampang diaplikasiin tinggal tap tap, hasilnya ngga creasing, walaupun dipake tanpa foundation tetep bikin kulit jadi fresh, ngga bikin warna kulit jadi abu2 ❤️❤️

0