Milk Makeup KUSH High Volume Mascara Blackest Black - Review Female Daily

Milk Makeup

KUSH High Volume Mascara

Blackest Black

Rp. 120.000

4.0

1
1
1
0
0

3 users

Reviewed this

0% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

RinintaSH

Oily, Medium Light, Warm, 25 - 29

22 Apr 2020

RinintaSH doesn't recommend this product!

Sebenernya aku biasa aja sama mascara ini karena ga ngasih special impression siih mungkin karena aku punya mascara favorit lainnya. brushnya lembut kalo dipake, trus ngasih efek volume yang lumayan ke bulu mata. Tapi di aku dia ga tahan lama & kalo udh pake lama agak luntur di bawah mata.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Sephora

0

sjwijaya

Combination, Medium Light, Warm, 25 - 29

15 Aug 2019

Pros: - Gives my lash volume - Lifts my lashes - Conditions my lashes using the hemp oil - Doesn’t clump Cons: - Wand is too big, I have to be very careful when using this bad boy - Hard to wash off (which can actually be a pro for some) Overall review: I love how it makes my lashes look dark, thick and fluffy, but because the wand is thick it’s hard for me to reach the corners of my eyes. This mascara makes me look like i have eyelash extensions on instead of looking like i actually have mascara on. So yeah, this baby is a must have for me and perhaps one day they’ll change the wand so that its not so huge!

0

tikaa

Normal, Medium Light, Warm, 25 - 29

01 Jul 2019

This mascara did not get enough hype! Mascara ini bagus banget, bikin bulu mata lebih tebel tapi bener bener misah misah. Dia ngga waterproof tapi sejauh ini ngga smudge di mataku (gampang di bersihinnya, yeay!). Aku selalu combine mascara ini sama Glossier lash slick.

0