BareMinerals Flawless Definition Mascara - Review Female Daily

BareMinerals

Flawless Definition Mascara

Rp. 255.000

4.4

1
2
0
0
0

3 users

Reviewed this

0% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

krasota

Oily, Medium, Neutral, 25 - 29

11 Nov 2015

It’s one of the best mascara I’ve found! The application wand is brilliant. It separates my fine, thin, straights lashes and provides a more natural look that still makes my eyes pop. Bener-bener ngasih efek manjangin bulu mata, dan dengan penggunaan eyelash curler sebelumnya, bareminerals flawless definition mascara ini nambah kesan volume yang natural di bulu mata bagian atasku, nggak clumpy and its small bristles allow for easy and clean application to the bottom lashes. Tahan seharian dan yang paling penting, gak smudge. Dibilang pricey, sebanding lah dengan kualitasnya.

0

nopai

Combination, Light, Cool, 40 - 44

27 Dec 2013

Keracunan Hanzky nih, makanya jadi ikutan beli.

Suka juga dengan wand aplicator-nya yang langsing dan model sikatnya, bersahabat dengan mata sipit dan bulu mata minimalis juga cocok buat bulu mata area bawah.

Hasilnya di saya tidak menebalkan, tapi lebih memanjangkan, dan tidak terlalu drastis juga. Jadi saat ini lebih banyak dipakai untuk bulu mata bawah saja.

0

Hanzky

Normal, Medium Light, Neutral, 40 - 44

26 Dec 2013

It defines my lashes, it lengthens it, it thickens, it helps keep the curls. It's everything I'm hoping for from a mascara. I think I'm obsessed with this mascara.

Yang bikin favorit juga wand aplikatornya karena tipiis jadi gampang banget menjangkau ujung-ujung mata. Teksurnya nggak menggumpal. One coat of this is enough. I'll definitely buy again. In fact, I already have one in stock ready to be opened when I need to toss out the current one :D.

0