Charlotte Tilbury LUXURY PALETTE - Beauty Review

Charlotte Tilbury

LUXURY PALETTE

PILLOWTALK

Rp. 50

4.7

5
2
0
0
0

7 users

Reviewed this

58% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

kittylestrange91

25 - 29

Combination, Medium Light, Neutral

06 Oct 2021

kittylestrange91 recommends this product!

udah WL eyeshadow quad Charlotte Tilbury ini dari bertahun" lalu tapi baru kebeli sekarang karena mundur maju soalnya ini mahal banget buat hitungan eyeshadow quad, harganya tuh seharga eyeshadow palette yg isinya bisa 8 atau 10, tapi formulanya juga bagus kok, tekstur matte nya soft kaya mentega, diblendnya gampang banget, warnanya juga keluar walaupun ngga pake eyeshadow primer sebelumnya (cuma kalo mau awet seharian kusaranin pake eyeshadow primer), shade shimmer nya juga cakep banget, apalagi yg shade "pop" nya itu kaya coarse Shimmer tapi ngga berantakan (btw buat shade ini pakr jari aja aplikasi nya supaya lebih keluar warnanya). shade nya nude pink, warnanya soft nya pake banget, cocok banget kalo emang aku lagi males mikir mau pake apa dan lagi buru" tapi harus makeup. packagingnya slim dan Compact jadi bisa dibawa kemana". kekurangannya cuma satu sih, harganya mahal banget 🤣

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

Stavol

35 - 39

Dry, Light, Cool

22 Jan 2021

Stavol recommends this product!

Dulu titip beli temen di us, kyk beli kucing dalam karung, cm ngandelin review blogger2 aja. Sempet nangkring di lemari lama karena pas liat warnanya kget jg ya, apa cocok gw pake pinky2 brown gr di mata. Akhirnya pake krn ada acara, trus dong kemana2 org blg cantik bgt, bagus bgt. Skrg jd fave bgt 😂😂😂

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0

alexacgnwn

19 - 24

Combination, Light, Neutral

26 Jun 2020

alexacgnwn recommends this product!

I like this eyeshadow quad. Warnanya cenderung ke nude-pink or blush gitu. Ini tuh sebenernya pigmented, cuma, karena warnanya emang nude-pink ya of course hasilnya soft. The packaging is very luxurious and it's slim, jadi enak dibawa pergi2. Bisa bikin neutral eyes and glam eyes juga pakai ini. Formulanya juga OK. I give it a 4 instead of 5 karena mahal :p

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Tokopedia

0

raissasabrina

45 and Above

Normal, Light, Neutral

14 Jun 2020

raissasabrina recommends this product!

Pillowtalk itu kayak... the best signature concept ever. Aku pribadi suka warna keempat eyeshadownya karena ada sentuhan cool tone ada warm tone juga (meskipun lebih condong ke cool tone). Halus banget, di blend juga gampang. Kemasannya yang compact bikin enak banget dibawa-bawa.

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Sephora

0

Bubbleshine

40 - 44

Normal, Light, Neutral

16 Oct 2019

Bubbleshine doesn't recommend this product!

received this as a gift but not impressed with the color options.too down to earth.bolehlah kl dipake sehari2 .easy to blend but again...its hella expensive for quad shadows.i'd rather but pat mcgrath quad

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Gift

0

CrazyCatLady

30 - 34

Oily, Light, Neutral

10 Aug 2019

Secinta itu sama eyeshadow quad ini, rasanya pengen pake makeup setiap hari.. Warna very subtle dan sangat cocok buat dipake sehari2, blendable banget, dan kualitasnya ga perlu diragukan lagi.. kekurangannya cuma harganya aja mahal banget, tp very worth it!

0

davaniele

25 - 29

Combination, Light, Neutral

12 Jul 2019

PILLOWTALK is my first Charlotte Tilbury’s eyeshadow palette. I purchased it on charlottetilbury.com for $50.33, added by $20 one day shipping delivery cost. I purchased it nine days ago before my auntie who lives in NYC decided to visit my family last week. She flew and brought PILLOWTALK to me and I was really excited. After started using PILLOWTALK six days ago for my daily makeup, I have had amazing impressions that I would like to share here. This palette has four fabulous shades. In my opinion, all of them are wearable to varieties of occasions. They are wonderful golden pink shades that I love very much. PILLOWTALK provides two satin shimmer shades and two matte shades, which are champagne pink, matte dusky rose, soft matte brown, and a rose gold sparkle. Based on my four days of wearing all those shades, they are effortlessly easy to apply and to blend. They give me wide-eyed and romantic eye makeup effect when I’m finished blending them. The shades do not have fallouts and they are beautifully pigmented. I would like to repurchase PILLOWTALK when the shades hit pan 💖

0

SIMILAR PRODUCTS

Beauty Story Fun Trio Eye Shadow Green Forest

be the first to review!

Fun Trio Eye Shadow

Green Forest

Beauty Story
Beauty Story Fun Trio Eye Shadow Classic Chic

be the first to review!

Fun Trio Eye Shadow

Classic Chic

Beauty Story