Kiss Me Heavy Rotation Coloring Eyebrow - Review Female Daily

ADD

Kiss Me

Heavy Rotation Coloring Eyebrow

Rp. 129.752

4.0

1
2
1
0
0

4 users

Reviewed this

75% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

NastassyaDean

Oily, Medium, Warm, 25 - 29

24 Jul 2019

Buat yg rambutnya dicet warna lebih terang dan alisnya masih hitam (trs bulunya banyak jd keliatan bgt belangnya), i recommend this product! Ini coloring eyebrow mascara, sekali brushed aja bs lgsg mengubah warna alismu. Like instantly! Nyoba yg no.5 light brown, and it ... Read more

0

risyaayu

Combination, Medium Light, Neutral, 25 - 29

21 Jun 2018

Brushnya kegedean buat gue.. hampir2 kyk brush mascara jadi waktu di pulas ke alis susah ngebentuk dan ngeblend seperti yg gue mau. Tapi untuk warna2 blondie, gue suka pilihannya. Long lasting throughout the day, tapi kalo udah kering banget kyk flaky gitu.

0

dynabada

Combination, Medium Light, Neutral, 25 - 29

08 Jun 2018

Punyaku no 5.. which is light brown. Yes this is lighter than my hair. Beli ini krn aku suka dg makeup jepang dimana alis mereka diwarnain dengan warna yg cenderung jauh lebih terang dr warna rambut. Jadi ini fungsinya memang untuk coloring eyebrow, not for setting or m ... Read more

0

sheara

Dry, Light, Cool, 25 - 29

19 Sep 2016

I have this in 03 Ash Brown. Because I chose a lighter tone, this does not suit my haircolor. The texture is not dry, so I need to wipe on tissue before applying. It can color my entire eyebrow so it's very easy to use. Just don't swatch more than twice or it will be st ... Read more

0

SIMILAR PRODUCTS

Daiso eye brow pencil black

be the first to review!

eye brow pencil

black

Daiso
Daiso Eyebrow Pencil Dark Brown

5(1)

Eyebrow Pencil

Dark Brown

Daiso