Daiso Eyebrow Pencil - Beauty Review

Daiso

Eyebrow Pencil

Dark Brown

Rp. 25.000

5.0

2
0
0
0
0

2 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

arhazahra

19 - 24

Combination, Medium, Warm

26 Mar 2021

arhazahra recommends this product!

one of my fav eyebrow pencils! dulu pertama kali beli ini nitip ke temen yang liburan ke jepang and i didn't expect much since the price was hella cheap. ternyata kualitasnya bagus dong! tekstur nya mirip kayak punya Etude House, ga terlalu creamy. warna nya pure dark brown tanpa hint merah. awet seharian walau kena air (asal nggak digosok gosok ya). ada spoolie brush nya juga. minus nya cuma pensilnya terlalu ringkih, jadi perlu hati hati pas ngeluarinnya takut patah.

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Japan

0

ddnatasya

25 - 29

Dry, Medium, Warm

21 Dec 2019

ddnatasya recommends this product!

10000000% loveeeee bgt sama ini product, udah restock terus. harga murah, kualitas bagus, gampang banget dipakenya. Karena untuk alis cuma buat ngisi aja. the best deh pokoknya, secepatnya masuk ke Daiso Indo please 😍

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0

SIMILAR PRODUCTS

Daiso eye brow pencil black

be the first to review!

eye brow pencil

black

Daiso
Purbasari Ultra-Smooth Brow Liner Natural Brown

4.6(70)

Ultra-Smooth Brow Liner

Natural Brown

Purbasari