By Wishtrend Mandelic Acid 5% Skin Prep Water - Review Female Daily

By Wishtrend

Mandelic Acid 5% Skin Prep Water

Rp. 300.000

4.4

38
14
5
4
0

61 users

Reviewed this

87% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

skinandscreen

Combination, 25 - 29

skinandscreen recommends this product!

2 days ago

With fatty alcohol, panthenol, licorice, sodium hyaluronate, cica and so on, the toner is very hydrating. Watery texture, not weighing down the skin, absorb quickly. Scent? Sweet from licorice and fresh from the cica. I didn't have any issue with the texture. Suprisingl ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : PR Package

0

lucyndr

Dry, 19 - 24

lucyndr doesn't recommend this product!

05 Sep 2020

Aku beli ini karena takut sama ingredienta exfoliating yang strong. Dan emang mandelic acid ini mild banget dan ga cekit2 sama sekali. Tapi di aku malah timbul jerawat setelahnya:((( mau aku jual aja yaaa aku beli di By Wishtrend Tokopedia yang 30ml seharga 125k aku jua ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Tokopedia

0

Eyonrul18

19 - 24

Eyonrul18 recommends this product!

01 Sep 2020

Berharap bgt sama toner ini huhu tp sayangnya ga cocok, awalan pake sih oke oke aja malah idungku sama dagu ngga gradakan lagi, tapi pas udh 1 bulan lebih tiba2 jadi jerawatan huhu, aku mau preloved yg minat wa ya 082116427661

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

mayanglrst

Combination, 19 - 24

mayanglrst recommends this product!

14 Aug 2020

HOLY GRAILLLL!!! Concern aku nyari exfoliating toner pertama yang gentle di kulit aku karena kulit aku kondisi skin barriernya lagi damaged. Mutusin buat beli ini karena setelah research ingredientsnya, dia bebas dari bahan2 yg bikin aku iritasi dan breakout seperti alc ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Brand website

0

shopholicana

Combination, 18 and Under

shopholicana recommends this product!

29 Jul 2020

exfoliating toner yang gentle. dia ngga bikin kulit terasa kering ataupun ketarik setelah pemakaian. aku pemakaiannya terkadang pakai kapas terkadang langsung pakai tangan aja. saat pertama kena kulit sih sedikit cekat cekit di aku. ngga ada purging dan baunya ngga begi ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : iLotte

0

alif92

Combination, 25 - 29

alif92 recommends this product!

07 Jul 2020

This product has a sharp smell when I open it but when I apply it, somehow that scent normally fade Overall, I did like this product! I saw some brightening effects on my forehead, but this is a definitely a gradual thing. So here you go, to all the people normal-sensi ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0

findriyani

Combination, 25 - 29

findriyani recommends this product!

14 Jun 2020

❇️I had a good experience with this toner, especially if i have a „volcanic-eruption“ acne, because it surprisingly could pop out my pimples and in the next day the pimple was totally healed! And yes it was very sting afterwards because the tiny „scar“ was just opened a ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

0

Fesahbandar

Oily, 35 - 39

Fesahbandar recommends this product!

04 May 2020

Setelah strugling dengan pengalaman pake beberapa tipe acid utk exfoliate, akhirnya menemukan kecocokan dengan mandelic acid ini. Mild yet effective. Disaat muncul calon-calon jerawat ini bisa banget dipake utk bikin jerawat ga meradang. Botol kedua udah dalam perjalana ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Tokopedia

0

GPutri

Dry, 25 - 29

GPutri recommends this product!

27 Apr 2020

A nice self exfoiating product from @wishtrend.id . Key Ingredients Mandelic Acid 5% Beta - Glucan Panthenol Centella Asiatica Extract Hottuynia Cordata Extract. This acid is supposed to be lighter or more gentle AHA version than the other acid like lactic acid or salic ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Brand website

0

bila27

Combination, 25 - 29

19 Apr 2020

dari awal tau produknya sampe tertarik nyobain itu berliku banget. mulanya understimate banget deh sm AHA. tp ternyata mantul😂 mandelic itu unik ya, molekulnya paling besar dr jenis AHA lain, jd diharapkan lebih gentle di kulit. terus mandelic itu jg oil soluble, padah ... Read more

0