Anua Heartleaf 77% Soothing Toner - Review Female Daily

Anua

Heartleaf 77% Soothing Toner

Rp. 288.563

4.6

9
5
0
0
0

13 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

natalya_612

Combination, 25 - 29

4 days ago

natalya_612 recommends this product!

PARAAAAAHHH !!!!! Toner favorite sepanjang masa pokoknya Anua tuh !!! biasanya beli toner ya yg murah murah aja, pas coba Anua gue berani banget rogoh kocek lebih dalam demi bisa beli lagi tonernya. mantul banget ke kulit bikin hydrate banget !!! wajib punya

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Gift

0

nicarum27

Oily, 25 - 29

16 Jul 2021

nicarum27 recommends this product!

Menurutku toner ini ringan banget selain itu toner ini membantu menyeimbangkan kandungan minyak dan kelembapan kulit dengan (pH 5,5 ~ 6 ) yang menjaga kelembapan dan keseimbangan minyak. Toner ini juga cocok untuk kalian yang punya kulit sensitif dapat mengangkat sel kulit mati tanpa membuat kulit iritasi. Di kulitku yang oily skin toner ini nyaman di gunakan. Dapat juga membantu menghidrasi kulit sekaligus menjadikan kulit lebih lembab dan ada sensasi menyegarkan.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : PR Package

0

qweenbee

Oily, 25 - 29

30 Jun 2021

qweenbee recommends this product!

toner ini bagus banget kalau pake ny bener. kandungan ny gak macem macem, cepet meresap , kalau ak di buat kaya face mist gitu. merah merah bekas d jerawat cepet hilang sih . cuma pas awal awal pake gtu kaya merah merah d muka trus pori pori jdi besar banget, kirain gak cocok . tau ny gak bisa di combain sama niaciamide somethinc

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

findriyani

Dry, 25 - 29

03 Jun 2021

findriyani recommends this product!

𝗠𝘆 𝗘𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 This toner has a viscosity level like water with light hydration for my skin. IMO this tover gives a refreshing feel and because of its light hydration I can use this toner with many layers. I like to use this toner with cotton pads as my cleansing water in the morning to replace my 2nd cleanser bcs surprisingly this product can wipe off the dust and dirt on my skin while providing the hydration as well. And since it has 250 ml content, I can do CSM-masking without feeling guilty😌. What I really impressed with was the soothing effect! Although it has a very watery consistency, it really could calm my irritated area on my skin and reduced my redness as well if I compressed those areas with cotton pads (CSM). I felt the soothing effect was better with compressing on certain area than using it directly with my hands. 𝗙𝗶𝗻𝗮𝗹 𝗩𝗲𝗿𝗱𝗶𝗰𝘁 This products is not bad but also doesn’t really impress me like „wow this my HG!“, no it’s not like that. However, I love how multifunctional this toner is! I can use this as a toner, as a cleansing water, and also as a mask. And I really love the simple white packaging😍. Speaking of the hydration level, I think this toner suits me better for warmer days bcs it has a very light consistency, but I don’t mind using this watery toner alone on colder weather too bcs somehow this toner could balance my skin hydration level (like the claims said). I recommend you to give a try with this toner 👍🏻. Well done, Anua!✨

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Yesstyle

0

Holly

Combination, 35 - 39

25 Apr 2021

Holly recommends this product!

Toner ini cair teksturnya tapi sangat menghidrasi kulit yang kering, hasilnya kulit jg jd lembab. Toner ini bs mengurangi jerawat & kemerahan juga lho. Bs juga toner ini dipakai dengan csm-an, dijamin kulit yg kemerahan bisa hilang. Saya sudah menggunakan toner jni selama 3bln dan saya tetap rutin pakainya sampai skrg.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0

zellina

Combination, 25 - 29

13 Mar 2021

zellina recommends this product!

🌱 ANUA HEARTLEAF SOOTHING TONER 77% 🌱⁣ ⁣ 20 cautionary components ZERO⁣ Allergy causing ingredients ZERO⁣ ⁣ Sudah banyak sekali review positif si toner ini untuk soothing kulit yang iritasi. EXO Suho juga mention di instagram live kalo produk ini bagus buat tiny bumps. ⁣ Kalian bisa apply langsung menggunakan tangan ataupun kapas ya. Ternyata CSM-an / ngompres muka pake toner ini bisa mengurangi skin temperatur setidaknya 5 degree loh, pantesan aja adem !⁣ ⁣ Tonernya watery dan melembabkan kulit dengan baik. Anua cocok sekali digunakan pas kulit lagi ngambek. Aku suka sekali eksplor skincare baru, tapi kalau PMS pokoknya wajib balik ke Anua ! Kalau pake ini buat daily juga rasanya tuh kaya aman aja, ga bakal reaksi aneh-aneh. Kalau aku disuruh rekomendasiin skincare, aku pasti rekomenin Anua 💕 cuma emang harganya agak mahal ya⁣ ⁣ Kandungan toner ini sama dengan clear padnya. Kalau kamu mau hemat, bisa pilih tonernya dan ngompres muka sendiri pake kapas di rumah. Kalau kamu butuh eksfoliasi ringan dan lebih praktis, beli clear padnya ya ! Karena kapas pada clear padnya beda ya 😉 ⁣ Lebih bagus sih beli dua-duanya ㅋㅋㅋㅋㅋ⁣ ⁣

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : PR Package

0

ninise_wijaya

Normal, 30 - 34

03 Mar 2021

ninise_wijaya recommends this product!

sumpah tonernya enak bgt seger gitu pas abis dipake nya. botolnya ini plastik ya... awalnya aku kira kaca gt soalnya bening bgt kayak air tp ternyata plastik. terus kemasannya juga gede jd dptnya banyak gitu.. enak bgt kok pas dipake seger ke wajah

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0

Rofi_chan

Combination, 19 - 24

23 Feb 2021

Rofi_chan recommends this product!

Ini toner yang ga neko2 banget. Ingredientsnya oke parah. 77% Heartleaf extract. Ada centella adiatica doong 😭 gimana ga cinta cobaa. Super menenangkan kulit. Bisa pake kapas ataupun engga. And it absort pretty quick. No alcohol, no fragrance. Suka banget pokoknya. Highly recommended.

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0

yourwilddaisy

Combination, 25 - 29

07 Feb 2021

yourwilddaisy recommends this product!

Toner ini enak dipakai ketika kulit sedang bermasalah, seperti iritasi, kemerahan dan jerawat. Efek calmingnya bagus, bisa dengan cepat menenangkan bagian yang bermasalah, terutama jerawat yang sedang bengkak. Teksturnya water-like consistency dan nyaris nggak berbau, tidak lengket & absorbed quite fast. Tidak ada efek hydrating setelahnya, jadi masih harus aku layer dengan hydrating toner.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : PR Package

0

laurentiabella

Oily, 25 - 29

06 Feb 2021

laurentiabella recommends this product!

DISCLAIMER: review berbahasa inggris karena aku copas dari reviewku di Instagram, malas translate lagi. This toner contains 77% of Houttuynia Cordata extract, followed by many of humectants such as Glycerin, Panthenol, as well as other plant extracts.⁣ ⁣ Like its name, this toner supposes to soothe an irritated skin especially with that high percentage of Heartleaf extract. I personally like how big the bottle is with simple, clean and minimalistic plastic packaging.⁣ ⁣ 🍃Texture & Scent⁣ It's very watery like typical toners out there and it's also fragrance free.⁣ ⁣ 🍃How I Use It⁣ I like the fact that this toner is multi function. I use it as a cleansing toner with a cotton pad, as hydrating toner by apply it using hands directly to my skin, as well as using it as toner pack.⁣ ⁣ 🍃How It Works On My Skin⁣ The first time I use this toner to cleanse my face, I was really amazed. There was a dirt residue left on the cotton pad, not to mention I've already double cleansed my face before. My face feels completely clean; so I never skip this toner since then.⁣ ⁣ After I cleanse my face with this Heartleaf Soothing Toner, I usually use 2 layers as hydrating toner. On normal days, 2 layers are enough to hydrates my skin (I have an oily skin, by the way). If my skin feels dehydrated, I need to layer more with a thicker hydrating toner.⁣ ⁣ How does it work as toner pack? I've tested it when my skin was kinda irritated; redness here and there, itchiness. I can say that this works pretty well. I leave it for 5-10 minutes approximately. It soothes the skin by delivering a hydration that also feels cool somehow on my skin. Like I said above, this is really a multi function toner you need.⁣

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : PR Package

0
Prev
1
2
Next