Bobbi Brown Soothing Cleansing Oil - Review Female Daily

Bobbi Brown

Soothing Cleansing Oil

Rp. 350.000

5.0

3
0
0
0
0

3 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

angelineviolita

Normal, 19 - 24

18 Oct 2020

angelineviolita recommends this product!

After a long period of wearing heavy makeup, then you reach home and just want to get into the shower, but first, you need to clean your makeup. Some people feel lazy by just removing their makeup, for me, It's my fav part at the end of the day bcs of the soothing feeling u get when u can clean all of your makeup heavy duties (like having repentance on ur lifetime sins) on ur face in a swipe with this product :)

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Sephora

0

minniemanjaa

Oily, 25 - 29

04 Apr 2019

Cleansing oil ini udah pakai saat taun 2011 an , after that pernah susah banget cari yg lbh bagus dr ini tp nihil . Hampir setiap hari pakai makeup ga bikin kulit iritasi atau brentus malah lbh moist banding sblm nya . Hampir seisi rumah suka minta ( jd boros banget ) tp walaupun harga nya lumayan mahal isi nya jg byk dan worth the money . Double cleansing saat ini yg lg rutin beberapa minggu kebelakang kembali lg ke product yg cocok di jaman dl . Works on my skin bgt !!!

0

dheayu91

Combination, 19 - 24

09 Oct 2015

C/o ini lumayan cocok di aku dibanding ama punya nya merk tetangga. Lumayan cakep buat bersihin waterproof makeup walau kadang kalo masuk dikit kemata rada perih, dikit sih ga terlalu. Baunya juga kalem, aroma herb gitu buat aku. Non mineral oil juga. Setelah dipakai kaya namanya, kulit jadi mkin lembut, kenyal, n lembab tapi ga oily kok

0