Mad For Makeup Dot Dot Glöw Highlighter The Greatest Goldman - Review Female Daily

ADD

Mad For Makeup

Dot Dot Glöw Highlighter

The Greatest Goldman

Rp. 99.000

4.3

3
4
1
0
0

8 users

Reviewed this

88% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

nadwila

Combination, Medium, Warm, 25 - 29

nadwila doesn't recommend this product!

4 days ago

⭐️ aku suka karena aplikatornya memudahkan penggunaan. 🌈 dia shimmer tapi ada partikel glitter yang halus dan kecil, jadi gak heboh banget. lebih ke daily wear highlighter. ⭐️ kalau habis wudhu, glitternya suka beleber. dan agak memudar produknya. 🌈 nah kurang sukanya ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0

Nanazssssss

Oily, Medium, Warm, 18 and Under

Nanazssssss recommends this product!

4 days ago

ini type highlighter yg bsa di build smpai blinding tnpa kesan "glittery on face like a disco lamp" dan shade goldman ini nyatu ama wrna skintone ku yg medium to dark alias klop ama skintone ( jdi g ngerasa kya dipkeiin higlight , cocok kl mw bwt look makeup natural ) . ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : sociolla

0

sherinaearly

Combination, Light, Neutral, 19 - 24

sherinaearly recommends this product!

11 May 2020

liquid highlighter pertama ku, pas awal pemakaian dia emang enak banget ya gampang di blend, dan tahan lama banget. shade nya juga sesuai dengan ekspektasi ku karena lagi cari highlight yang warnanya gold. tapi ya tapi, semenjak #dirumahaja kan udah jarang makeup dan wa ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0

cacaca3004

Combination, Medium Dark, Warm, 18 and Under

cacaca3004 recommends this product!

10 May 2020

ini liquid highliter pertama akoo. awal beli karena liat di explore instagram aku. akhirnya aku tertarik beli, wkt itu aku pake voucher jd 70rb an aku lupa. pas pertamakali swatch ini bagus bgt dong!!! semuanya perfect , dan sesuai klaimnya ini hydarting bgt. tp aku aga ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Brand website

0

andifathinah

Combination, Medium Dark, Neutral, 18 and Under

andifathinah recommends this product!

28 Jan 2020

the color is soooo prettyy on sunkissed tanned indonesian skin like mine, blends easily and seamlessly, and it actually stays on for over 10 hours after 1 application, i just wish it kinda has smaller glitter so that it is more wet looking highlighter rather than blindi ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

jodehjodi

Combination, Medium Dark, Warm, 19 - 24

jodehjodi recommends this product!

28 Jan 2020

lowkey have love & hate relationship with this product shadenya ga terlalu kuning in my skintone , gampang di blend ,buildable formula.The problem is their packaging sucks 🤡 gampang banget bleber nya makeup pouch gue sampe kotor gara” highlighter ini💀 mad please repac ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0

farhr

Oily, Medium Light, Warm, 19 - 24

farhr recommends this product!

07 Nov 2019

Favorite highlighter!! Awalnya beli takut warnanya gak cocok, tapi ternyata setelah diblend secakep itu beneran kayak golden hour, pigmentasinya juga bisa dibuild up sampe blinding, formulanya lumayan waterproof, aku wudhu dia gak langsung geser gitu, another great prod ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0

nataniaaa

Oily, Medium, Warm, 19 - 24

04 Nov 2019

All the love! Can be both natural and blinding, since it's buildable <3 Though it's recommended for deeper skin tone, I think it can work for anyone it also feels lightweight, feels like you're not even wearing anything

0