Hourglass Vanish Flash Highlighting Stick - Beauty Review

Hourglass

Vanish Flash Highlighting Stick

Pink Flash

Rp. 650.000

5.0

2
0
0
0
0

2 users

Reviewed this

50% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

RinintaSH

25 - 29

Oily, Medium Light, Warm

22 Apr 2020

RinintaSH recommends this product!

Salah satu cream highlighter terbaik. Yang bikin aku suka adalah formulanya creamy banget, gampang diblend, partikel glitter nya ga besar2 jadi cantik banget hasilnya, pokonya kupake terus sampe habis bis bis. Recommended

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : LINE@

0

Hanzky

40 - 44

Normal, Medium Light, Neutral

09 Feb 2018

I love highlighter, I love non-powder makeup and I love some of the Hourglass products that I've tried, so I immediately bought this when I saw it because it's the combination of the three. Didn't even bother to read reviews first ? and I think I'm in love! Ini warnanya cantik banget, packagingnya bagus dan gampang di applynya. It glides like a dream and so easy to spread/blend. Gak intimidating juga karena subtle kok highlightnyan but it's buildable untuk yang lebih suka sama in-your-face highlight. Buat dibawa bawa juga ok karena ga ribet pakenya.

0