Guerlain Meteorites Light Revealing Pearls of Powder Rainbow - Review Female Daily

Guerlain

Meteorites Light Revealing Pearls of Powder

Rainbow

Rp. 880.000

5.0

5
0
0
0
0

5 users

Reviewed this

80% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

msallets

Combination, Light, Warm, 30 - 34

28 Jun 2019

Super pretty and colorful ball with a great finish look on my skin. Can’t help but this is perfect to brighten my skin and this is one of my most favorite product from Guerlain. Will purchase this good good stuff another time

0

yesica28

Combination, Light, Neutral, 30 - 34

27 Dec 2018

Finishing powder dari guerlain, cakep banget. Ada sedikit shimer dan butiran nya lembut banget. Membuat tampilan kulit bercahaya, mampu menutup pori2 sempurna. Ini produk best seller make up nya dari guerlain😊👍❤️

0

dhachaa

Oily, Light, Warm, 25 - 29

19 Sep 2016

Rainbow Meteorites ini cantik banget. Packagingnya. Hehe. Untuk produknya sendiri seperti biasa namanya juga Guerlain, it is lovely. Kyknya lebih pink toned ya kl menurut aku, so usually aku pakai very lightly krn takut jd terlalu pink di wajah ku yg neutral undertone ini. Lovely scent as always, khas guerlain :) Repurchase? ngga. Ga habis2 soalnya dan masih ada meteorites lain :p

0

deavalence

Combination, Light, Neutral, 25 - 29

22 Oct 2015

Ini hampir mirip sama Guerlain Meteorites Perles Aquarella. Hasil nya glowing juga. Tapi buat yang gak suka shimmer nya Aquarella, ini versi lebih kalemnya. Bisa dipakai all over your face cuma hati-hati tetap gak boleh overdo. Ada tulis sih review dan swatch perbandingan antara Rainbow sama Aquarella di blog.

0

lennycheng

Dry, Medium Light, Neutral, 25 - 29

28 Sep 2015

Part of the 2015 Summer Limited Edition and my most favorites perles that I own. Give me the most natural look, yet still sustain the benefits that other meteorites perles have. The packaging design is the same as others, only this one is white with rose gold lid. This is one that I don't wish to use up.

0