City Color Highlighter Quad - Beauty Review

City Color

Highlighter Quad

Infinite Beauty

Rp. 80.000

4.3

1
2
0
0
0

3 users

Reviewed this

67% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

_wilhelmina_

19 - 24

Normal, Medium Light, Neutral

21 Dec 2020

_wilhelmina_ recommends this product!

aku tiap makeup jarang bgt pake highlighter, beli ini karena lucu aja gt dapet 4 sekaligus dengan harga murah dan shade cakep cakep. Tapi kurang travel friendly ya, terlalu gede. Tapi ini pigmented bgt pls cukup sekali brush aja udah keliatan bgt😭 sayangnya krna ak jrg pake highlighter dan memang isi nya banyak banget, belum jg hit pan udh keburu exp hahaha dan baru aja beberapa bulan yg lalu kesenggol dan pecah semua :')

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0

Mindytedja

35 - 39

Oily, Light, Cool

04 Aug 2020

Mindytedja recommends this product!

Affordable, natural and pretty highlighter quad - especially for deeper skin tones. I have fair skin so i can only use the lightest shade as highlight and i use the other 3 shades as eyeshadows and they all work nicely. Not an in-your-face, glow for the gods type of highlighter but more on the subtle, natural ways. awesome for everyday use

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : PR Package

0

evaregse

25 - 29

Oily, Light, Neutral

05 Apr 2019

Highlighter fav aku. Ini pigmented banget. Fan brush aku oles ini sedikit aja di aku udah keliatan glowing. Pilihan warnanya juga ada banyak, cocok ke banyak skin tone. Harganya affordable juga. Cuma ga tau kalau di toko” kosmetik gitu ini ada atau ga, atau belinya harus online. 🙃

0

SIMILAR PRODUCTS