Marc Jacobs O!Mega Bronzer Tantric - Review Female Daily

ADD

Marc Jacobs

O!Mega Bronzer

Tantric

Rp. 660.000

4.6

8
5
0
0
0

13 users

Reviewed this

93% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

bintangpradipt

Combination, Medium, Warm, 19 - 24

bintangpradipt recommends this product!

17 Nov 2019

It’s so big you’ll never use all of the product lol. I wish they come up with a smaller version since this big boy is quite hard to travel with. It just takes too much space. Otherwise, it’s a perfect bronzer. Beautiful shade and finish!

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Sephora

0

Saphien

Oily, Light, Neutral, 30 - 34

21 Aug 2019

aku dapet bronzer ini dari glow maintenace nya marc jacobs. pada dasarnya sih aku gak gitu sering pake bronzer tapi gara gara ini di jual 1 set dan kliatan lucu banget jadi aku beli.. ya itung itung jd belajar pake bronzer juga kan. pas pertama aku pake warna nya agak k ... Read more

0

odreeeeeh

Normal, Light, Neutral, 19 - 24

28 Jul 2019

This thing is bomb! πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž Will totally repurchase this pretty thing for the sake of my make up πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ And for me its not that pricey as someone said. Fair enough if the product is good ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

0

davaniele

Combination, Light, Neutral, 25 - 29

11 Feb 2019

This is one of my favorite high end bronzers. I liked the formula, it was very pigmented. My skin looked even toned and healthy as well. What made me repurchase it three more times was that every time I used this bronzer, people complimented me. Well, I have not purchas ... Read more

0

Tir2005

Oily, Medium, Neutral, 30 - 34

20 Oct 2018

Theres tons of reason why we have to love this product. First, the color is so damn good, cukup unk mengcountour ga jd orange dan ga muddy, buttery af, lembuuuuttt banget, natural tapi ttp keliatan, bikin muka bener2 berdimensi. Packagingnya jg mewah banget, kacanya bes ... Read more

0

timberhenge

Combination, Medium Light, Neutral, 25 - 29

30 May 2018

This bronzer is da bomb!! Baguuss bgt pokoknya. Super blendable dan the powder is so finely milled. Jd sama sekali ga patchy. Warnanya warm tone, tp gak warm2 banget yg oren gitu. Cocok di kulit yang agak terang ya karena shade nya ga begitu gelap. Kacanya besar sekali ... Read more

0

indyjauza

Combination, Medium Light, Warm, 19 - 24

28 Sep 2017

kok orang-orang bilang ini pigmented banget tp di aku biasa aja ya? tp aku ttp suka sih bronzer ini, diblend di pipi tuh gampang dan jadi ngga pernah keliatan patchy sama sekali. tapi, yang bikin bete, produknya tuh rentan banget, jadi gampang muncul 'film' dipermukaan ... Read more

0

ecaaa

Oily, Medium Light, Warm, 19 - 24

09 Aug 2017

This is really worth every penny you have!!! It matches my skin tone well and perfect for daily use. The color not grey, more warm tone but not that orangey. Has big mirror, you won't feel regret buying this bronzer even tho a little bit pricey but you'll get much more ... Read more

0

Tacik

Oily, Medium Dark, Warm, 45 and Above

13 May 2017

Rather pricey but worth it very elegant packaging, good camouflage. No need use blush on only this product very recommended . Warm coulour Β but not make your face darker. Woth it to try this brand never make me dissatisfied two thumbs.

0

raissasabrina

Combination, Light, Neutral, 25 - 29

15 Sep 2016

Bronzer andalan disetiap occasion! Beli ini setelah baca review di paulachoice, harganya memang mahal, tapi ukurannya super besar, warnanya juga gak muddy. Yang unik adalah pigmentasinya gak super pigmented, pigmented tapi gak bikin pipi ngeblok gitu. Memang harus apply ... Read more

0
Prev
1
2
Next