ADD

MAC

Bronzing Powder

Refined Golden
Rp. 362.180
4.5

3 REVIEWS

5 Stars

2

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Star

0

4.2/5

for package quality

0%

users will repurchase

female-daily-user-image
audreytantra

Oily

Light

Cool

18 and Under

11 Nov 2018

Love-hate relationship sihh sama bronzer ini. Gak jelek sih, bagus malah. Tapi kayak nggak pigmented gitu bronzernyaa. Tapi lumayan gampang diblend(?) Bingung ga tuh šŸ˜‚šŸ˜‚ Aku pake shade matte bronze, so far so good lah warnanya cocok-cocok aja buat bronzing di pipi sama jidat

female-daily-user-image
eneng.peni

Dry

Medium Light

Warm

25 - 29

16 Nov 2015

I love this bronzing powder, it makes my face glowing yet bling-bling when i used this on glam occasion. Its texture so buttery, very pigmented yet orangey in my face. The color is like bronze-golden and will accentuate skin contour without looked like drag queen. The longevity about 8 hours before faded.

female-daily-user-image
peacockgreen

Combination

Medium Light

Warm

30 - 34

13 Nov 2015

I must be lucky because sometimes I can use warm colors for contouring :D<br /> <br /> + mengandung gold shimmer tapi ngga nampak ketika dipakai, jadi cocok juga untuk contouring<br /> + tidak terlalu orange di kulitku yg warm toned ini<br /> + tekstur halus dan pigmented<br /> + packagingnya indah banget :D (aku punya yg versi LE Alluring Aquatic)... Read More