MAC Bronzing Powder Refined Golden - Review Female Daily

ADD

MAC

Bronzing Powder

Refined Golden

Rp. 362.180

4.5

2
1
0
0
0

3 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

audreytantra

Oily, Light, Cool, 18 and Under

11 Nov 2018

Love-hate relationship sihh sama bronzer ini. Gak jelek sih, bagus malah. Tapi kayak nggak pigmented gitu bronzernyaa. Tapi lumayan gampang diblend(?) Bingung ga tuh 😂😂 Aku pake shade matte bronze, so far so good lah warnanya cocok-cocok aja buat bronzing di pipi sa ... Read more

0

eneng.peni

Dry, Medium Light, Warm, 30 - 34

16 Nov 2015

I love this bronzing powder, it makes my face glowing yet bling-bling when i used this on glam occasion. Its texture so buttery, very pigmented yet orangey in my face. The color is like bronze-golden and will accentuate skin contour without looked like drag queen. The l ... Read more

0

peacockgreen

Combination, Medium Light, Warm, 30 - 34

13 Nov 2015

I must be lucky because sometimes I can use warm colors for contouring :D

+ mengandung gold shimmer tapi ngga nampak ketika dipakai, jadi cocok juga untuk contouring
+ tidak terlalu orange di kulitku yg warm toned ini
+ tekstur halus dan pigment ...
Read more

0