MAC Bronzing Powder - Beauty Review

MAC

Bronzing Powder

Refined Golden

Rp. 362.180

4.5

2
1
0
0
0

3 users

Reviewed this

0% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

audreytantra

19 - 24

Oily, Light, Cool

11 Nov 2018

Love-hate relationship sihh sama bronzer ini. Gak jelek sih, bagus malah. Tapi kayak nggak pigmented gitu bronzernyaa. Tapi lumayan gampang diblend(?) Bingung ga tuh ūüėāūüėā

Aku pake shade matte bronze, so far so good lah warnanya cocok-cocok aja buat bronzing di pipi sama jidat

0

eneng.peni

30 - 34

Dry, Medium Light, Warm

16 Nov 2015

I love this bronzing powder, it makes my face glowing yet bling-bling when i used this on glam occasion. Its texture so buttery, very pigmented yet orangey in my face. The color is like bronze-golden and will accentuate skin contour without looked like drag queen. The longevity about 8 hours before faded.

0

peacockgreen

35 - 39

Combination, Medium Light, Warm

13 Nov 2015

I must be lucky because sometimes I can use warm colors for contouring :D



+ mengandung gold shimmer tapi ngga nampak ketika dipakai, jadi cocok juga untuk contouring

+ tidak terlalu orange di kulitku yg warm toned ini

+ tekstur halus dan pigmented

+ packagingnya indah banget :D (aku punya yg versi LE Alluring Aquatic)



- mungkin kurang cocok untuk kulit yg putih banget (di bawah NC15) dan cool toned karena bakal terlihat orange

0