ADD

Glossier

Coconut Balm Dotcom

Rp. 12
4.5

4 REVIEWS

5 Stars

2

4 Stars

2

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Star

0

5/5

for package quality

50%

users will repurchase

female-daily-user-image
lineline19

Combination

Light

Neutral

25 - 29

7 days ago

Smells sooo good!! Packagingnya lucu, Teksturnya ky lucas papaw, agak lengket dan oily sih kalo menurutku, trus warnanya transparan, Kelembabannya lumayan sih tapi klo bibir ud kering banget tetep ga cukup buat lembabin utk harga yg lumayan kayanya masih banyak produk lain yg lebih oke.. aku sih lebih pilih pake dari merek tiffs body ya drpd balmdo... Read More

female-daily-user-image
mrsbhakti

Normal

Light

Cool

25 - 29

06 Jul 2018

Lip balm yang sering banget dipakai akhir-akhir ini. Efeknya kayak vaseline jadi beneran langsung melembabkan. Tidak lengket di bibir, tapi memang bibir kayak minyakan. Tapi kalau ga pakai ini langsung kering lagi.

female-daily-user-image
winina14

Combination

Medium Light

Neutral

30 - 34

22 Jun 2018

as a lip-balm kinda girl.. this balm can hydrate my lips as good as lucas papaw, but with coconut flavor in it (which is good! i love coconuts!) biasanya aku pakai ini as a hand salve too, it hydrates and moisturizes my hands and nails. super love this!

female-daily-user-image
shadrina20

Dry

Medium

Neutral

19 - 24

25 Feb 2018

I have the coconut and the cherry balm dotcom and lemme tell you that this is the only lip balm that can moisturize my lips. This thing is not a joke. Most lip balms I have ever used from many different balms rather make my lips peel once it sets and I don’t why they do that but this one is really really really hydrating and moisturizing. Highly hi... Read More