Crabtree and Evelyn Lily Triple Milled Soap Lily - Review Female Daily

ADD

Crabtree and Evelyn

Lily Triple Milled Soap

Lily

Rp. 120.000

3.8

1
3
2
0
0

6 users

Reviewed this

84% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

soulfascinante

Combination, Medium Light, Neutral, 19 - 24

20 May 2016

Well, actually I'm one of those people who's prefer solid soap than the liquid one. (less chemicals & eco-friendly)

Wanginya tahan lama, dan enggak bikin kulit kering. 
Recommended untuk yang pingin coba "mandi kembang" but in a fancy way.

0

puspadevitam

Combination, Light, Neutral, 19 - 24

14 May 2016

Astaga, ini sabun batang yang cukup mahal. Tapi wanginya bikin ga nahan haha. Asli wangi banget. Jadi ga perlu pake parfum lagi hehe ^^
in the other hand, sabun ini juga bikin kulit jadi lembab dan halus.
Mungkin sabun ini ga bakal aku pake stiap hari karena... (m ...
Read more

0

poetryhavefun

Oily, Medium, Warm, 25 - 29

10 May 2016

Sebenernya aku kurang suka sih sama sabun batangan kayak gini. Kurang higienis. Kayak balik lagi ke jaman dulu. Tapi mungkin ada kelebihannya kali ya kenapa dikemas kayak gini. Well...mungkin harus dicoba dulu baru ngerasain apa kelebihan dari sabun batangan ini.

0

Julitaaw

Normal, Light, Neutral, 18 and Under

23 Dec 2015

sebenernya bukan penggemar sabun batang/ sabun padat. but this one is an exception. the smell is really good, not too too much. i feel so much refreshed right after taking a shower. di indo emang gak banyak, but try plaza indonesia ;)

0

hellosandara

Normal, Medium Light, Neutral, 25 - 29

26 Oct 2015

This soap is awesome. I am really sad that it is hard to find in indonesia because I was completely in love with this soap. It is not overly perfumed just enough that it smells fresh and calm. It is a great alternative to those more expensive soaps (as loccitane) out th ... Read more

0

ivanya_great

Oily, Medium Light, Neutral, 25 - 29

10 Oct 2015

soap bar dari crabtree n evelyn ini memiliki aroma seperti bunga lily, baunya soft tapi lumayan strong :/
busanya lumayan, melembabkan kulit, ga bikin kulit jadi kering, wanginya ga begitu tahan lama tapinya..
harganya mahal untuk ukuran soap bar dan packag ...
Read more

0

SIMILAR PRODUCTS

Muji Bath Soap Bar Soap

3.5(1)

Bath Soap

Bar Soap

Muji
Purbasari Sabun Bengkoang Minyak Zaitun

2.8(9)

Sabun Bengkoang

Minyak Zaitun

Purbasari
Citra Lasting White Soap Bar Bengkoang

3.6(105)

Lasting White Soap Bar

Bengkoang

Citra
BYREDO LA TULIPE Bar Soaps

5(1)

LA TULIPE

Bar Soaps

BYREDO