Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush - Beauty Review

Rare Beauty

Soft Pinch Liquid Blush

Hope

Rp. 20

4.6

28
4
0
0
0

32 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

yasmimin_

18 and Under

Dry, Medium Light, Neutral

9 hours ago

yasmimin_ recommends this product!

im so in love with this blush! the color suits my skintone (i have light to medium st) and it looks beautiful on my skin 🥹 it’s a super pigmented blush i usually only put a dot on each cheeks this blush also blends, melts into the skin very well and lasts pretty good i would say, no complaints on this blush ❤️

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Sephora

0

bungazzhraa

19 - 24

Oily, Medium, Neutral

7 days ago

bungazzhraa recommends this product!

Hasil akhirnya cenderung ke sheer dan dia harus cepet di blend kalau based makeup nya emang serba matte dari awal. Suka sihh apalagi ada versi mini nya jadi ga makan banyak tempat dan kemungkinan untuk bocor serta bleber nya sgt minim;)

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Sephora

0

zalfanatya

19 - 24

Dry, Light, Warm

18 Feb 2024

zalfanatya recommends this product!

This blush looks really natural and has insane pigment. However the pigment makes applying it kind of hard since you have to put so little on. I find that this makes blending the blush out difficult, but it’s still super pretty and If you want a pigmented blush, this is the one for you. I think shade ‘hope’ is the prettiest mauve and looks good on the cheeks.

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush imgfdn-4b6b649e-8e2a-4405-a59d-9da000a5d413-2555638 1
Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush imgfdn-64428749-856b-410c-9b96-2da5ef060b61-2555638 2

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Sephora

0

chiquitaec

25 - 29

Dry, Medium, Warm

05 Feb 2024

chiquitaec recommends this product!

suka banget sama shade hope ini! warna nya super aman buat seluruh skin tone sih menurut ku jadi kalo mau blind buy bakal aman, pigmentasinya oke. tekstur produk ini cair jadi buildable mau dipake daily cukup 1 dot, mau dipake occasion formal butuh lagi tinggal tambahin dotnya, dan dia tahan lama dan engga ngegeser make up finish nya dewy jadi keliatan natural blush on nyaa. packagingnya juga pas buat masuk pouch travel size, applicatornya juga enak. loveee

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Sephora

0

nikeishajill

19 - 24

Oily, Light, Neutral

02 Feb 2024

nikeishajill recommends this product!

In the beginning, I'm not interested with Rare Beauty until I saw so many reviews and beauty enthusiasts that love this liquid blush. I try the first shade from RB and it is Hope. Surprisingly, I really loveee this liquid blush at the first sight. Because, it's very pigmented but turns into natural blush with daily makeup after you blend it with finger, brush, or beauty spons. The liquid blush is also long lasting and the liquid is not heavy. This one will be my favorite liquid blush from high end brand and can't wait to have another pretty shades and products from Rare Beauty. ♡

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Sephora

0

beyyistheluckiest01

25 - 29

Normal, Light, Neutral

26 Jan 2024

beyyistheluckiest01 recommends this product!

Isinya super duper banyak, easy to blend, warnanya super cantik, cukup pake one dots udah bisa buat sepipi jadi beneran hemat bgt gaes, biasanya pake ini dulu buat based blush baru abis itu aku tambahin yg powder biar lebih joss. Overall suka bgt! -Beyyloved

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Official Brand Store

0

hayu_ni

30 - 34

Dry, Medium, Neutral

23 Jan 2024

hayu_ni recommends this product!

Getting this because of the hype. Is it worth? Still worth. Memang formulanya blendable sekali. Finishnya glowy yang mana jadi favorit aku. Tahan lama? Iya dia tipe yang tahan lama. Pigmented juga. Dan range warna/shade nya buanyak. Tapi apakah produk lokal gak ada yang formulanya seperti ini? Ya gak juga.

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush imgfdn-33f6fb87-3cd8-41fa-bfa9-24cc0749b77d-2532512 1

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Sephora

0

nalirahman19

25 - 29

Combination, Light, Warm

18 Jan 2024

nalirahman19 recommends this product!

Warnanya cantik, nggak terlalu medok, jadi keliatan natural. Gak bikin kayak pake terlalu banyak blush, gitu. Hasilnya bagus dan oke banget lah, seriously. If you're into that dewy, fresh look, this one's a keeper!

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Sephora

0

GloriaPujihu

19 - 24

Dry, Light, Neutral

01 Jan 2024

GloriaPujihu recommends this product!

Product rare beauty di aku bener-bener ga ada yg gagal sih 🙂🫶🏻 super sukakkk semuanyaa, mulai dari warnanya yg cantik banget soft nude pink finishnya dewy jadi untuk yg dry skin ini aman bangett + aku suka karna mudah banget di blendnyaaa karna ga ngeset cepet kaya varian yg mattenya, untuk pigmentasi warnanya juga engga semengerikan yg biasa lewat di video orang tapi bener juga pakenya cukup setitik ajaa 🤭 di aku beneran long lasting banget mau dipake seharianpun amannn, dipake sesudah pake bedakpun ga ada masalahhh, pokoknya ini blush yg menurut aku ga ada dramanya dehh💗

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Sephora

0

sherinaearly

19 - 24

Combination, Light, Neutral

08 Dec 2023

sherinaearly recommends this product!

akhirnya shade hope ini restock lagi! first of all aku suka banget doe foot applicator nya bikin gampang aplikasikan product, dan shade hope ini cantik banget?!! muted pink gitu menurut aku dan cocok untuk tone kulit yang putih karena ga bikin menor. pigmentasi nya ok banget 1 dot udah bisa buat se pipi! blush finishnya satin gitu jadi mudah di blend dan awet dipake seharian! pokoknya love rare beauty🤍

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Sephora Online

0
Prev
Next
ic-chevron