NYX Bare With Me Hydrating Cheek Tint Creative Cleanse - Review Female Daily

ADD

NYX

Bare With Me Hydrating Cheek Tint

Creative Cleanse

Rp. 180.000

4.7

2
1
0
0
0

3 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

muthiahalida

Oily, Medium, Neutral, 19 - 24

muthiahalida recommends this product!

15 Dec 2019

Suka banget ya ampun dari semua varian lainnya, aku paling suka warna ini. Cocok untuk semua skin tone kayanya, merahnya bukan yang norak gitu tapi bagus deh cute dan bener claim nya hydrate, tidak membuat tekstur kulit terlihat jelas, finish nya cute deh pokoknya! untu ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

sharonwidjaja

Combination, Medium Light, Warm, 25 - 29

sharonwidjaja recommends this product!

01 Sep 2019

This is a great stick blush that stay put all day! When I first apply it there's a cool sensation which I like, and the color is so pretty. It's just the right pink that makes your skin looks fresh and pigmentation is great, just need a few swipes for the color to show. ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Gift/Sample

0

cilendah

Dry, Medium Dark, Neutral, 25 - 29

20 Aug 2019

Stick blush yang sejauh ini tersukak buat aku💕 Belom pernah coba tint blush gitu sih tapi yaampun ini bagus banget dong masa menurutku. Hasilnya natural bangeeet. Karna ini tint jadi bikin keliatan kaya agak ‘berminyak’ gitu kaya cream blush. Di blend juga gampang, ga ... Read more

0

SIMILAR PRODUCTS

NYX Cream Blush Orange

3.9(11)

Cream Blush

Orange

NYX
NYX Stick Blush Pink Poppy

3.7(9)

Stick Blush

Pink Poppy

NYX
Topshop Cream Blush Prime Time

2(1)

Cream Blush

Prime Time

Topshop