Powder Cheek Color - Review Female Daily

ADD

Laduree

Powder Cheek Color

02
Rp. 675.000
4.2

3 REVIEWS

5 Stars

1

4 Stars

2

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Star

0

5/5

for package quality

34%

users will repurchase

female-daily-user-image
hellosandara

Normal

Medium Light

Neutral

25 - 29

19 Dec 2015

This blush is very cute and the color payoff is good for light to medium complexions. It gives a nice pigmented wash of pink, and just enough shimmer without being overpowering. This case is very unique, and overpriced for the amount of product you get. However, if money is not an issue, I would totally recommend this for light to medium skin tones... Read More

female-daily-user-image
strawberry_kiss

Combination

Medium

Neutral

25 - 29

23 Nov 2015

Harga produk ini termasuk mahal. Saya sendiri awalnya tertarik dengan blush on ini karena kemasannya yang unik, tidak seperti kemasan makeup lain pada umumnya. Untuk staying powernya sendiri, blush on ini cukup tahan lama. Sepertinua produk ini memang cocok untuk para banci packaging.

female-daily-user-image
deavalence

Combination

Light

Neutral

25 - 29

23 Nov 2015

Packagingnya lucu banget.. bulet imut, bagian bawah adalah container powdernya, transparan jadi warna powdwrnya keliatan. Trus setengah ke atas itu tutupnya warna rose gold. Ada mini puff nya juga yang juga imut ada pita pinknya. Kalo blush nya sih di kulitku jadi beautiful dusty pink. Karena bentuknya powder jadi dry ya, tp gak bikin kulit kering ... Read More

similar products

4.1(175)

Blush On

Serie D

Wardah