This Is April Body Scrub You Are Unique - Review Female Daily

This Is April

Body Scrub

You Are Unique

Rp. 109.000

4.3

1
2
0
0
0

3 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

Reskiwardina

Combination, Medium Light, Neutral, 25 - 29

25 Jun 2020

Reskiwardina recommends this product!

Scrubnya wangi banget, butirannya juga alus wlpun ukurannya lumayan gede gede. Bener2 bisa ngangkat sel kulit mati jugaa yaa. Cuma beberapa kali gosok aja udah rontok semua deh kulit matinnyaaa. Setelah dibilas kulit jadi lembut banget dan keliatan lebih cerah gitu.😍😍😍

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Gift

0

gracegouw

Combination, Medium Light, Neutral, 19 - 24

23 Dec 2019

gracegouw recommends this product!

Money well spent because it works really well. I used this all over my body. I do have sensitive or reactive skin. Been using it for a month (4 times) and it produced results I can feel even though it’s not that significant. My skin ‘just’ turned softer, that’s all I can say. But after all, it was worth every penny because it smells good and relaxing.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Official Brand Store

0

shaniagst

Dry, Light, Warm, 19 - 24

15 Dec 2019

shaniagst recommends this product!

beli body scrub ini karna diracunin mba mbanya waktu masuk toko katanya ini keluaran baru, kebetulan bgt body scrubku habis pas nyobain testernya langsung sukaaakk teskturnya ga terlalu kentel dan ga terlalu kasar, harumnya light ga terlalu semriwing tp ninggalin bekas harum yg enak dan size sebesar ini harganya 109rb lumayan worth it lah

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Official Brand Store

0