Beaute Recipe beaute recipe sweet pea gift set - Beauty Review

Beaute Recipe

beaute recipe sweet pea gift set

sweet pea

Rp. 220.000

4.0

0
1
0
0
0

1 users

Reviewed this

0% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

jihanpitaloka

25 - 29

Oily, Medium, Neutral

12 Jun 2018

gift set ini tuh isinya ada body cream, scrub, dan sabun
aku overall suka banget sama wanginya yang manis dan segar gitu, bikin mood jadi naik setiap nyoba produk ini, terus packagingnya yang cantik banget bener-bener pas buat dijadiin gift apalagi dengan harganya yang bisa dibilang gak terlalu mahal untuk gift set dengan kualitas yang oke, jadi ini worth it dan patut banget dicoba sih

0

SIMILAR PRODUCTS

Kylie Cosmetics Rose Bath Salts

be the first to review!

Rose Bath SaltsKylie Cosmetics
Dewi Sri Spa Body Mask Body Contour

be the first to review!

Body Mask

Body Contour

Dewi Sri Spa