10points - Beauty Newbie

Member since 17 Jun 17

  • Monday . 26 Jun, 2017
  • anabellard  started following deaalmo 21 hours ago

  • Sunday . 18 Jun, 2017
  • deaalmo reviewed Cleanser - Scrub & Exfoliator 1 week ago

    Huaaa kmrn bener2 baru aja baca female daily jadi pake ini! Kmrn jerawat ku di jidat sama pipi meradang, entah karena makanan/aku kebanyakan pake masker dr lush yg scrub jd luka muka ku ? aku baca FD tus aku lgsg pake dehh st ives blemish ini, abs di scrub, lgsg pake masker dr lush yg mask of magnamity buat nenangin, pagi ini, muka ku kinclonggg, jerawat semua kering!! Recommended bgt! Tp lebih recommended kalo paket nya gini ?? st ives blemish control+mask of magnamity (2x seminggu)+ oxy 10 (tiap malam)+ crocodile oil from sg (serum) = muka kinclong gausah pake dokter muka lg!! Semoga membantu ?

    5.0 User's Overall rating

BADGES EARNED

Collect beauty badges from your review! For more information, click here

BEAUTY PROFILE

Skin Type

Skin Undertone

Skin Tone

Hair Type

Hair Texture

BEAUTY CONCERN

Skin concern

body concern

Hair concern

FAVORITE BRANDS

loading
loading
loading
loading
loading

Following

Hanzky

Hanzky

Beauty Advisor

8335

followers

50

following

106

reviews

I think I have found my Holy Grail products for just about anything!

25733

followers

8

following

336

reviews

Makeup addict who cannot stop looking or buying new things!

26193

followers

11

following

262

reviews

annetta

annetta

Beauty Advisor

25678

followers

6

following

178

reviews

In a long term relationship with drugstore makeup.

My Follower

1

followers

19

following

1

reviews