Effaclar Duo Dual Action Acne Treatment

La Roche-Posay

3.9

5 Reviews

Product Price IDR 520,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

rmonica

2:15 PM . 27 Aug 17

Waktu muka aku jerawatan parah ak akhirnya coba puasa skincare. Selama lebih dari sebulan ak cuma cuci muka pake cleanser LRP terus moisturizer ini (punyaku yg eropa punya jadi bisa dipake semuka). Tapi setelah lebih dari sebulan tetep ga ada hasilnya dan akhirnya memutuskan ke dokter haha

2 User's Overall rating

ginagii

11:59 AM . 22 Apr 17

The only acne treatment I've ever tried that leaves no scar behind! Walaupun efeknya terlihat agak lebih lama dibandingkan straight-up benzoyl peroxide (aku pakai yang EU/French version), jerawat bisa hilang tanpa bekas dan tanpa kulit jadi kering. Kira-kira 4-7 hari hari untuk jerawat jenis pustule dan sekitar 2-3 hari untuk whitehead atau pustule yang kecil. Kalau cystic acne sih sepertinya ga mempan ya. Teksturnya ringan tapi ga bikin kering, sehingga sempat aku jadiin ini moisturizer karena cocok banget di kulit oily-combo aku. Sayang banget ini harganya mahal untuk ukuran 40 ml :( Susah juga dapetinnya, mesti PO atau titip beli dulu dan lamaaa nunggunya. But no biggie, I'll continue to sing praises to this baby.

5 User's Overall rating

chocopuff

1:40 PM . 04 Nov 15

This is one of the effective treatment I ever tried. Back then when I had a breakout, my friend told me about this and I couldn't be more thankful. The US version is more potent than the Europe version, so I used this with caution only as the spot treatment. It really helped to flatten the bumps in two nights but it also left some dry patches and flakiness around the medicated area. Even though the price is steep, this is very economic because using a small-sized amount of the product is enough and that would lasts the tube for a long time.

4 User's Overall rating

eneng.peni

4:10 PM . 28 Aug 15

Produk ini saking bagus (dan mahalnya) saya pakai irit2 dan karena yang punya saya USA version jadi emang dipakai ditotol di tempat berjerawat. Teksturnya cair tapi nggak licin banget, gampang ngeresap di kulit. Instant mengempeskan jerawat dan bakal jerawat. Kulit yang berbekas jerawat juga cepat sembuhnya. Sayang sekali produknya nggak masuk di Indonesia dan susah cari titipannya jadi harus diirit!

5 User's Overall rating

turquoise

7:46 PM . 20 Aug 15

One of my super hero for acne.

texture :
White, creamy lotion. Not too thin or thick, just right. Absorb fast.

scent :
soft chemically scent, faded in seconds.

function :
unlike europe version, usa version is meant to be use in spot only.
works well and not drying on skin.
help with growing acne, moderate acne and redness.

oh well, it has LHA and benzoyl peroxide, please go away if you're allergic to this two.

5 User's Overall rating

La Roche-Posay Effaclar Duo Dual Action Acne Treatment
turquoise

turquoise

2 years ago

2

Wishlists

5

Reviews

4.4

Package Quality

60%

Repurchase

Description

Visibly reduces all types of acne blemishes and penetrates deep into pores to clear even stubborn blackheads and whiteheads.

With Micronized Benzoyl Peroxide (5.5%) to fight acne deep in the skin. Micro-Exfoliating LHA provides precise cell by cell exfoliation to clear away dulling cellular debris and oil
Non-drying, oil-free, fast absorbing texture
Use as a treatment for moderate acne

Effaclar Duo is a dual action acne treatment lotion that reduces the number and severity of acne blemishes. Penetrates clogged pores to clear blackheads and whiteheads. Contains:
Micronized Benzoyl Peroxide [5.5%]: A Powerful acne medication in a unique micronized format to penetrate pores and clear blemishes.
Micro-exfoliating LHA for precise cell-by-cell exfoliation to smooth roughness and gradually even skin texture.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

La Roche-Posay

Not found article in this product