Hair tonic Growth Essence

Classic

OLeander

4.0

1 Review

Product Price IDR 150,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

ndinv

8:09 PM . 28 Nov 15

Produk ini susah banget dicari, dan harganya cukup mahal. Tapi worth it soalnya emang bener-bener ada efeknya. Rambut rontok berkurang dalam 3 minggu dalam pemakaian rutin.
Pas dipake ada cooling effect gitu, bener-bener dingin dan seger banget di kepala. Wanginya khas, seger dan enak banget. Walaupun cairan tapi rambut gak kasar.
Udah susah banget dicari dan harganya cukup mahal. Tp terbukti buat rambut rontok.

4 User's Overall rating

OLeander Hair tonic Growth Essence
ndinv

ndinv

2 years ago

0

Wishlist

1

Review

3.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Suitable for the advanced stages of hair thinning, the tonic work by correcting the unwanted effect of hair problems. It work to regulare hair growth by promoting healthiness to the scalp and improving the absorption or essential nutrients. It strengthens the hair roots by regulating sebum secration in the scalp

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

OLeander

Not found article in this product