Nourishing Coconut Oil Weightless Hydrating Oil Mist

OGX

5.0

1 Review

Product Price IDR 105,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

nadiladara

9:57 AM . 29 Jun 16

Suka banget sama hair fragrance ini! Wangi coconutnya fresh, walaupun dia teksturnya oil tapi dia termasuk dry oil jadi nyerapnya cepet banget ke rambut. Asal jangan kebanyakan aja nyemprotnya, hahaha. Nggak pake lengket juga dan wanginya stay all day. Kalo dipake di ujung rambut juga bisa ngelembutin bagian yang kering.

5 User's Overall rating

OGX Nourishing Coconut Oil Weightless Hydrating Oil Mist
nadiladara

nadiladara

1 year ago

3

Wishlists

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

OGX Nourishing Coconut Oil Hydrating Oil Weightless Hydrating Oil Mist adalah hair fragrance yang sekaligus menutrisi rambut dengan kandungan coconut oil, vitamin E, dan bamboo extract.

How to use :
Semprotkan di ujung rambut dan ratakan menggunakan jari.

Suitable for :
Semua jenis rambut

Ingredients:
Cyclomethicone, Decamethylcyclopentasiloxane,C12-15 Alkyl Benzoate, Silk Amino Complex, Shea Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Bambusa Vulgaris (bamboo extract), Coconut Oil, Egg White Proteins, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Fragrance.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

OGX

Not found article in this product