ADD
4.5
(4 reviews)
Hydrating Mask
Hello Hair
Rp. 197.400
4 Reviews
srinurilla
Wavy, Thin, 35 - 39
25 Oct 2016

Seeing Hello Hair official instagram made me drooling and kept staring I couldn't take my eyes off it. There were lots of lovely women with their astonishing hair displayed. Subhanallah. The redhead, the blonde, the brunette, the brownish black, the Asian, the Caucasian, the irresistible curly African and many more to be shown beautifully. For a wh...

veraazhou
Straight, Thick, 19 - 24
28 Jul 2016

Iseng beli ini karena rambut ku dulu damaged banget gara-gara bleaching beberapa kali. Setelah pake produk ini, rambut ku jadi lembut banget.. Suka sih sebenarnya dengan produk ini. Tetapi, produk ini harus di apply di daerah scalp dan dalam keadaan kering, jadi terkadang rada males harus nungguin oil nya meresap kemudian mandi. Karena waktu nuangi...

zahrafadila
Wavy, Thick, 19 - 24
15 Jun 2016

Aku termasuk suka perawatan rambut dengan oil oil an hehe. Pas cobain hello hair ini, wanginya minyak kelapa dan ada beberapa minyak lain yang bagus untuk kesehatan rambut. Rambutku yang kering setelah pake ini jadi lebih lembut dan lebih berkilau dan juga gampang diatur. Love it!

diyang
Curly, Normal, 19 - 24
01 Apr 2016

I have a serious hair problem. It's dry, frizzy, easy to fall off. And the texture of my hair which is curly so the hair becomes drier. I've done smoothing my hair. Certainly make my hair become worse. Plus every day I wear a hair straightener. Although I've been wearing heat protective serum and hair, does not make the hair better. I tried this pr...


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD