Skin Care System Face and Body Polish

Spa Sonic

5.0

1 Review

Product Price IDR 50.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

rizky_yanuari

6:15 AM . 26 Sep 15

Well, it does what it say
Puassss banget pake ini, flek hitam sama bekas jerawat berkurang, mencegah komedo sama jerawat juga
Alternatif buat clarisonic, mungkin alat ini intinya sama kayak olay pro atau yang sejenis, yang agak beda spasonic dapet 5 brush heads, 2 facial brush, 1 sponge, 1 batu apung, 1 body head
Menurutku semuanya berguna sih, aku suka semua brushnya
Sponge untuk aplikasi foundi/moisturizer biar lebih rata
Batu apung untuk siku, lutut,dan telapak kaki biar lebih halus
Body brush untuk mandi seperti biasa (kalo rajin), khusus brush ini agak kurang greget sih, terlalu halus untuk badan hahaha
Facial brush, suka banget, kelembutannya pas, not too soft and not too harsh for my face
Biasanya aku pake ini buat cuci muka sekitar 2-3 hari sekali
Recommended banget! Worth your money!

5 User's Overall rating

Spa Sonic Skin Care System Face and Body Polish
rizky_yanuari

rizky_yanuari

2 years ago

4

Wishlists

1

Review

5.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

About the Product
Exfoliates, smoothes and softens skin
Clean Complexion Technology, Non-irritating
Recommended by dermatologists
Can be used with your favorite cleansers
Tightens and reduces size of pores

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Spa Sonic

Not found article in this product