Protect and Nourish Fortified with Vitamin D3

SPF 70

Ocean Potion

3.5

1 Review

Product Price IDR 7.40

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

endahey

2:06 AM . 27 Jan 16

beli di salah satu onlineshop yang sering open po usa, lihat direviewnya lumayan bagus dan harganya affordable, beli yg spf 70 emang untuk persiapan liburan yang panas-panasan banget. aku suka sih produk ini teksturenya sama aja seperti banana boat tapi yang buat tertari embel-embel paraben free-nya haha
Waktu di aplikasiin wanginya kaya susu apa gitu, ternyata setelah bener-bener diperhatiin di kemasannya ditulis "scent of sunshine" what a sunshine? dikulit gak terlalu greasy dan sticky. Kalau dipakai untuk berenang nggak runny juga tapi licin sih kulit tapi bisalah protect ketika kita berenang di 30menit pertama wkwk overall sih paling impressed sama scentnya yang enak sih kaya susu/permen susu gitu.

4 User's Overall rating

Ocean Potion Protect and Nourish Fortified with Vitamin D3
endahey

endahey

1 year ago

0

Wishlist

1

Review

3.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Protect and Nourish Fortified with Vitamin D3

Broad Spectrum SPF 70
Scent of Sunshine
Water Resistant (80 Minutes)
Fast-Absorbing
Paraben Free
Fast-Absorbing
Ocean Potion Protect & Nourish fortified with Vitamin D3 and antioxidants, provides UVA/UVB sun protection while keeping skin healthy & youthful looking. This non-greasy, fast absorbing lotion with its signature scent is sunshine is a bottle. Trust the protection. Enjoy the experience!

Skin Cancer Foundation Recommended

No Animal Testing

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Ocean Potion

Not found article in this product